Conferinta DAN PURIC despre „Omul Frumos”

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumului Cine suntem, vândut în peste 70.000 de exemplare, va veni în fata bucurestenilor, marti, 10 februarie 2009, de la ora 19:30, la Ateneul Roman sa prezinte conferinta cu tema “Omul frumos”.
Evenimentul face parte dintr-o serie de patru conferinte pe care Domnul DAN PURIC le va prezenta in anul 2009, la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei ART PRODUCTION.

Citeste si:  Filmul "Restul e tacere", regizat de Nae Caranfil, este marele castigator al premiilor Gopo 2009

“Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva. Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva.” Dan Puric

Citeste si:  Politia interzice "mankinii"

Dan Puric, tonifica destinzând si destinde tonifiind, relevându-ne, în acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stâncii, ce ne cheama si ne îndeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.