CosmoBoutique.ro – Juste pour elle!

CosmoBoutique.ro este primul boutique online destinat femeilor din Romania. CosmoBoutique este lansat din dorinta de a promova inteligent produsele de prima clasa, destinate in special publicului feminin din tara. De la cosmetice, haine elegante, tinute casual pana la carti, reviste de moda si accesorii, CosmoBoutique este locul perfect unde bunul gust si inteligenta se intalnesc pentru fiecare dintre reprezentantele moderne si active ale sexului frumos.

De la lansarea din mai 2008 si pana in prezent, CosmoBoutique.ro colaboreaza cu: Oriflame Romania, Smiling Shoes, Diana Bobar Design, Editura Polirom, Editura Publica, accesorii Josephine si ceasurile de lux Time-Experts. In exclusivitate pentru FLU.RO, CosmoBoutique.ro anunta cea mai noua colaborare a sa, ce urmeaza a fi lansata oficial pe website spre sfarsitul lunii ianuarie 2009: Mancetta – Denim for dandies.

Citeste si:  Caracteristicile unui lider autentic

„Am lansat acest shop din mai multe motive. In primul rand, am identificat o nevoie. Si anume aceea de a salva timp si bani atunci cand mergem la cumparaturi. Uneori, e atat de greu sa gasim mai repede ceea ce vrem, dar si sa cumparam tot ce avem cu adevarat nevoie. Internetul este terenul perfect pentru shopping si iti pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a gasi in cel mai scurt timp tot ce iti doresti cu adevarat. De la faptul ca produsele ajung in cel mai scurt timp, maxim doua, trei zile oriunde in tara, pana la diversitatea produselor prezentate pe site, dar si comunitatea online creata in jurul acestui concept, CosmoBoutique.ro iti ofera toate motivele sa il vizitezi de fiecare data. In plus, fie vorba intre noi, nu se uita nimeni urat la tine daca nu cumperi”, declara Corina Enachescu, Managing Partner CosmoBoutique.ro.

Citeste si:  Stimuleaza-ti spiritul

„In acest moment, am lansat un nou concept pe piata din Romania. Si anume acela de boutique online. Suntem intr-o permanenta extindere si cautam parteneri din toate domeniile destinate publicului feminin. Vrem sa aducem pe CosmoBoutique.ro tot ceea ce este frumos si merita cumparat in online-ul romanesc. E important pentru noi sa transmitem faptul ca dorim sa promovam, in primul rand, produsele de calitate. Fiecare femeie se considera speciala din toate punctele de vedere, de aceea gama cat mai larga de produse prezentate pe site spera sa satisfaca o arie cat mai larga de nevoi.”, continua Andrei Sava, PR Manager CosmoBoutique.ro.

Citeste si:  Picu Patrut. Ultimul mare miniaturist al Europei

CosmoBoutique.ro – Juste pour elle!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.