Creamfields

Please select a featured image for your post

Vara aceasta plajele din Romania vor fi pline de evenimente care aduc in tara numai muzica buna. Unul dintre acestea este si Creamfields ( este in topul primelor 5 festivale din Marea Britanie ), festival care a luat nastere in anul 1998 in Winchester, find un eveniment de muzica electronica. Treptat in tot mai multa tari au aparut proprile versiuni ale festivalului iar in acest an se va desfasura si o editie romaneasca.
Citeste si:  Afla cum sa te imbraci cand te duci la munca
Din anul 1998 festivalul Creamfields s-a desfasurat in 15 tari din intreaga lume, acesta atragand peste 60000 de participanti la fiecare editie. In Romania festivalul va incepe in data de 2 august la orele 15:00 si se va termina in data de 3 august la orele 06:00. Vor fi amplasate trei scene denumite Kiss, Orange si Prima. Cateva dintre numele grele care vor participa la acest festival sunt: David Guetta, Marco V, Robbie Rivera, Adrian Eftimie, Emil Lassaria si multi altii. Acestia ii vor incanta pe romani cu 15 ore de muzica electronica fara oprire.
Citeste si:  Adrian Minune la primarie?
Pretul biletelor este de 100 de lei pana in data de 1 august inclusiv si 125 de lei in ziua evenimentului. Biletele pot fi procurate atat din magazinele specializate cat si din site-urile care se ocupa cu comercializarea lor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.