Cristina Spatar – prea multe fite

Please select a featured image for your post

Nu dispretuiesc nimic mai mult decat pseudo-vedetele, si mai ales pe cele care au fite. Exista in lumea televiziunii cateva astfel de personaje care sunt promovate mai ales pentru lipsa lor de naturalete si, de ce sa nu recunoastem, bun simt fata de cei ce se afla de cealalta parte a ecranului.
Una dintre aceste astfel de figure televizate, din ce in ce mai constant, este Cristina Spatar – Ionescu. In cazul in care numele nu va spune prea multe, poate ar trebui sa va amintiti de fatuca aia care se auto-intitula in urma cu cativa ani “printesa R&B” din Romania.
Citeste si:  Invadarea intimitatii la locul de munca
Intre timp, “vedeta” a mai crescut, a avut ceva relatii si scandaluri amoroase, muzica, evident, mai putina, dar ce conteaza daca avem circ? Ultima incercare de cucerire a publicului e proaspat achizitionatul sot, Alin Ionescu, despre care Cristina nu se mai satura sa vorbeasca la orice aparitie televizata sau in orice interviu. Nu ca ar fi iesit din comun ca doi oameni sa aiba o casnicie fericita, dar cei doi se straduiesc din rasputeri sa arate ca totusi relatia lor e extraordinara. Prin ce? Numai ei stiu.
Una peste alta insa, lauda de sine n-ar fi o atat de mare problema, daca nu ar fi cel mai frecvent asezonata cu etalarea tuturor bijuteriilor si hainelor de fite pe care cei doi si le daruiesc reciproc, cu diverse ocazii.
Citeste si:  Horoscopul lunii februarie
Prezenta recent pe micul ecran, Cristina Spatar a tinut neaparat sa se laude cu o rochie de 800 de euro, pantofi de 300, ceas de 6000 de euro si asa mai departe, pentru a se amuza apoi in stilul-i de-a dreptul fitos de faptul ca ziaristii o cam critica pentru folosirea prea multor branduri.
Citeste si:  "The Wrestler", de Darren Aronofosky, a câştigat Leul de Aur la VeneÅ£ia
La o asa parada de prost gust, evident reactia imediata a fost aceea de a renunta sa o mai urmaresc. O intrebare insa mi-a ramas ceva vreme in minte…oare cand vor disparea de pe ecrane asemenea figuri hidoase de-a dreptul pentru armonia culturala a bietului privitor?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.