Culoare, entuziasm si libertate – NICHI

Pentru acest sezon, NICHI Cristina Nichita propune o eleganta soft, o vasta libertate de exprimare si individualizare. Croiala hainelor se transforma, de la rigid la fluid, de la masculin la feminin, de la clasic la modern. Propunerile fac trimitere la perioada anilor ’70, o perioada de o varietate absoluta, abordata intr-o maniera foarte actuala, permisiva si plina de culoare.

Produsele NICHI Cristina Nichita evoca feminitatea, impartasind seductia elegantei femeilor cu o puternica nevoie de a iesi din anonimat si de a se afla mereu in centrul atentiei. Dornic sa atinga un public cat mai larg, fara a face rabat de la calitate, brandul propune un mod de a te imbraca versatil, valabil pentru toate varstele si tipurile de activitati: de la functionara retinuta la birou la femeia-manager, aflata mereu in actiune sau „prinsa” la un eveniment monden.

Citeste si:  Festivalul Brazilor de Craciun 2011

Iata cateva recomandari pe care vi le fac specialistii de la NICHI Cristina Nichita in acest sezon:
Pentru femeia activa, actuala, care cauta permanent armonia intre elegant si practic, articolele casual sunt cele mai potrivite. Jachetele cu cordon in talie, buzunarele cu clape, prezenta mansetelor, manecile scurte si largi, epoletii, constituie cele mai bune sugestii in stilul anilor ’70. Combinatiile contrastante de culori si volumetriile sunt elementele care dau nota de originalitate creatiilor propuse pentru zi.

Citeste si:  Expozitie de primavara II Arta contemporana: pictura, grafica si sculptura

Linia business este puternic influentata de stilul office-smart, o alta tendinta in voga. Taioarele pastreaza inspiratia masculina prin linie si detalii, devenind foarte feminine prin prezenta pliseurilor si prin folosirea de accesorii lucioase, lacuite. In acest stil se incadreaza si clasica combinatie „alb-negru”, alaturi de o noutate absoluta: pantalonul alb. Bluzele devin o alegere obligatorie in acest sezon, Nichi Cristina Nichita propunand camasi din bumbac in combinatii contrastante de culori sau feminine bluze din satin.

Din punct de vedere cromatic… NICHI Cristina Nichita aduce o explozie de culori incandescente, influenta anilor ’70 facandu-si simtita prezenta si aici. Galbenul, cyclamen-ul, corai-ul, verdele… dau tonul primaverii. Combinatiile de efect sunt contrastele galben-negru, cyclamen-negru, verde-negru, alb-negru.

Citeste si:  Conferintele de la Sosea: Moartea celui singur

Propunerile primaverii va asteapta in cele 15 magazine NICHI Cristina Nichita din tara: Bucuresti- Unirea Shopping Center, etaj 1, Calea Victoriei nr. 101; Iasi – Iulius Mall; Constanta – B-dul Tomis nr. 209; Oradea – Lotus Market; Piatra Neamt – Complex Comercial “er2”; Timisoara – Iulius Mall; Sibiu – Promenada Mall; Suceava- Complex Bucovina, etaj1; Ploiesti – Winmarkt Grand Center; Cluj – Iulius Mall; Pitesti – Maya Center, Euromall; Baia Mare – Str. Gh. Sincai nr. 1; Odorheiu Secuiesc.

www.nichi.ro

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.