Culoare, stralucire, lumina la Tara Fashion

Asa cum v-am obisnuit in fiecare saptamana avem modele noi sa va prezentam dar in aceasta saptamina am exagerat cu foarte multe modele.

Ce e nou? Avem o colectie unica, (trebuie sa cautati dupa cuvantul Colectie Unica ), deosebita,colorata si pe materiale speciale si avem doar cite o serie pe culoare,adica o singura masura (deja o parte s-au epuizat) pe culoare.

Citeste si:  Goran Bregović susÅ£ine un concert în BucureÅŸti, la Turabo Society Club, pe 17 septembrie

Pe linga acest concept nou avem multe alte modele : fuste, pantaloni, rochii, veste, sacouri chic, camasi, bluze tocmai ca tu, prietena nostra sa ai de unde alege si sa fi cit mai speciala.

Si asa cum v-am promis Martie va fi o luna magica, plina de promotii si nu vrem sa te dezamagim .La fiecare comanda plasata intre 25-03-2008 si 27-03-2008 vei primi o bluza 2146 cadou la cumparaturi de peste 310 ron si un pliculet 3 in 1 de cafea la fiecare comanda ca sa-ti incepi cafeaua cu noi. Nu e o idee buna?

Citeste si:  Sania lui Mos Craciun – un nou titlu in colectia Cartile Lucia Muntean

Promotiile saptamanale iti zambesc, avem multe modele la preturi speciale si te asteapta la rubrica lichidari de stocuri.

De asemenea nu uita sa lasi un comentariu pe blog si cel mai bun comentariu va fi premiat cu o tinuta Tara si mai ai inca timp pana pe 29-03-2008.

Magazinul fizic te asteapta si el (adresa se afla pe home page) sa-l vizitezi!

Citeste si:  Indigo terorizeaza America

Te asteptam cu drag on-line!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.