Cupluri scandaloase

Please select a featured image for your post

In ultima perioada, mai mult decat oricand se pare ca lumea s-a umplut de dragoste. Lucru destul de bun, desigur, caci de razboaie sau conflicte mediatice ne-am cam saturat. Cupluri de tot felul au umplut lumea mondena de la noi si de este granite, astfel incat nu poti sa nu faci un clasament al celor mai “scandaloase”.
Sa ne intelegem insa dintru-inceput. Cuvantul „scandalos” in limba romana poate avea cel putin doua sensuri. Primul, si cel mai cunoscut, este acela de „provocator de indignare”. Al doilea insa, e derivat din componenta insesi a cuvantului, si anume acela de a provoca scandal. Scandal care la randu-i nu inseamna alceva decat o galceva sau un fapt care provoaca mult zgomot. Iata asadar ce cupluri mioritice sau nu, se pot pot lesne incadra in tipologia anterior definita. Pe locul 6, cuplul Bahnuteanu – Prigoana. Desi in ultima vreme nu prea s-au m-ai certat in tribunale si nu au mai divortat cu acea frecventa cu care ne-am obisnuit, cuplul ramane in categorie pentru simpla existenta. Cei doi si-au facut un nume in lumea mondena unul pe spinarea altuia, ba mai mult au si o progenitura ciudat denumita, insa deja prezenta pe paginile ziarelor.
Citeste si:  Christina Aguilera este insarcinata
Pe locul 5, Columbenii. Desi mai acu vreun an – doi erau in mare voga, avand chiar si un reality show in care isi nu numarau cristalele Swarovski, acum se pare ca tot nu vor sa se linisteasca. Ba mai apare un sofer nastrusinc care vrea sa intre in gratiile Monicai, ba se mai trezeste Iri a mai zambeasca fetelor pe la prezentarile de moda, oricum aparitia cuplului e in permanenta una scandaloasa, fie chiar si prin imagine. Pe locul 4, Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc. Dincolo de diferentele politice, cei doi par a se regasi mai mereu, dupa perioade mai mari sau mai mici de despartire. Ultimul scandal provocat a fost evident legat de vizitele nocturne si inopinate ale divei democrate la „palatul” – „printului”.
Citeste si:  Petrecere de vedeta
Ajunsi pe podium, regasim un cuplu deja iesit putin de pe scena mondena, insa fascinant prin felul in care si-au modificat atitudinile odata ce s-au casatorit. Desigur, e vorba despre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. Un cuplu extrem de placut, daca e sa judecam dupa aparitia scenica, insa destul de scandalos daca e se ne gandim doar la indeltnicirile de Rambo mai noi ale partii masculine. Pe locul 2 se afla singurul cuplu strain de spatiul mioritic, Madonna si Alex Rodriguez. Dupa doua divorturi, al lui si al ei, respectiv, ambele de-a dreptul scandaloase si numai bune de comentat pentru presa mondena, iata ca cei doi au renuntat la a mai dezminti zvonurile despre relatia lor. Ba mai mult, au de gand sa petreaca si Ziua Recunostintei impreuna. Ca sa vezi ironie.
Citeste si:  Ostrov - manual de religie frumos ilustrat
Anticipat desigur, locul 1 e detinut de departe de cuplul Mihaela Radulescu si Dani Otil. A curs si va mai curge probabil multa cernela de tipar de cand a divortat diva antenista, si s-a cuplat, culmea, tot cu un antenist, si inca unul cu destul de multi ani in minus. Asta n-ar fi o problema, daca insa Dani ar mai renunta la afirmatiile legate de „paharele de sampanie” avute sau nu de Mihaela. Una peste alta insa, se pare ca lumea mondena devine din ce in ce mai populata de astfel de cupluri scandaloase, adica de cupluri care provaca zarva. Desigur, cum romanilor le place barfa, cu siguranta vom avea parte de tot soiul de picanterii lagate de exemplu de felul in care ocupantii clasamentului nostru isi vor petrece sarbatorile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.