Dan Balan are pretentii de poliglot

Dan Balan, mai cunoscut ca membru al fostei formatii Ozone, este deosebit de apreciat de unii pentru muzica sa. Albumul lansat de curand „The Power of Shower’ (nu ne intrebati semnificatia acestui titlu cel putin bizar) se bucura de succes. Piesa „Crazy Loop” se claseaza pe pozitii fruntase in topurile romanesti, dar si in cele din afara tarii.

Citeste si:  Peste 130 de filme in competitie pentru Premiile Gopo 2016

Dan Balan a renuntat la visul sau, acela de a scoate un album rock, mai ales dupa ce a vazut ca genul disco este cel care-i aduce castiguri la capitolul popularitate.

La utopii insa n-a renuntat. Astfel in „Click” ni se spuna ca interpretul a inceput sa studieze, pare-se, japoneza. El urmeaza sa lanseze o piesa in aceasta limba si nu se multumeste sa invete versurile dupa ureche, asa cum au facut si alti cantareti cu preferinte pentru limbi exotice. El este chiar convins ca intr-un an va ajunge sa stapaneasca japoneza.
Nu vrem sa-l descurajam, dar daca stie sa pronunte corect „sayonara”, „aligato”, „anime” si „hentai”, nu inseamna ca stie japoneza.

Citeste si:  "Doi dintre NOI"

Un comentariu
  1. proiectul e super,dar cintecele se aseamana cu cele de la O_ZONE mai ales ultimul \”despre tine\”.El a declarat intr-un interviu ca nu a renuntat la rock ci doar il va prezenta mai tirziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.