Dance Weekend: workshop by Richmond J. Bachia

Streetbeat Dance School il aduce pe Richmond in studioul de dans pentru un workshop de Street Dance ce va dura 2 zile. Coregraful a pregatit pentru cei interesati 3 stiluri de dans: Hip Hop, Hip Hop Jazz si Afro Jam. Daca iubesti dansul atunci nu poti rata aceste cursuri speciale! Muzica si dansul vor deveni una.
Poti alege una dintre cele doua variante:
21, 22 iunie – incepatori
28, 29 iunie – intermediari si avansati

Citeste si:  Sergiu Nicolaescu

Hip Hop Jazz
Acesta este cursul in care Richmond imbina stilurile sale preferate street si jazz. El combina diferite stiluri derivate de pe strazile New York-ului cu propriul stil rezultand ceva special si foarte ritmic. Hip Hop Jazz-ul aduce libertatea si energia ritmurilor nascute pe strazi impreuna cu eleganta jazz-ului. Daca iti plac coregrafiile din videoclipurile lui Janet Jackson, atunci acesta este cursul potrivit pentru tine.

Citeste si:  Concert caritabil in Club Fabrica!

Hip Hop
Sunt multe stiluri in hip hop, aici muzica si dansul devin una. Te elibereaza, te energizeaza!

Afro Jam
Stiai ca majoritatea stilurilor europene de dans au evoluat din dansurile tribale africane? Acest curs are menirea de a ne ajuta sa ne descoperim propriul ritm, miscarile naturale pe care de multe ori le infranam involuntar. Richmond va folosi in acest curs, muzica creata cu ajutorul instrumentelor de percutie, astfel incat sa reuseasca sa creeze o atmosfera cat mai autentica. Fii pregatit pentru aceasta calatorie in timp si mai ales, fii pregatit pentru ce s-ar putea sa dezlantuie muzica in tine!

Citeste si:  Pasii pierduti

Pentru a prinde un loc intra repejor pe StreetBeat.ro si inscrie-te!

Mai multe informatii despre renumitul coregraf Richmond J. Bachia vei gasi aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.