Darth Vader, cel mai rau personaj de film din istorie, potrivit unui clasament realizat de The Times

Darth Vader din „Star Wars”, Hannibal Lecter din „The Silence of the Lambs” ÅŸi Henry F. Potter din „It’s a Wonderful Life” ocupă primele trei locuri în topul celor mai rele personaje de film din istorie, potrivit unui clasament realizat de cotidianul britanic The Times.

ÃŽntre primii zece în clasamentul cu 50 de locuri se mai află robotul The Terminator, din primul film al seriei cu acelaÅŸi nume, ÅŸi Cruela De Vil, malefica femeie din animaÅ£ia „101 dalmaÅ£ieni”.

Citeste si:  Plan de afacere

Liderul originalului clasament, Darth Vader, a apărut pe marile ecrane în 1977, odată cu celebrul „Star Wars”, regizat de George Lucas. PuÅ£ini ÅŸtiu că personajul interpretat de David Prowse ÅŸi-a împrumutat vocea de la un alt actor, James Earl Jones, însă notorietatea lui mondială a fost dată, fără îndoială, de inconfundabilul costum negru, cu pelerină ÅŸi cască.

Citeste si:  Intriga matrimoniala, atunci si acum

Al doilea în top, criminalul canibal Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins, a fost lansat în 1991 şi le-a dat fiori spectatorilor, dar mai ales agentului FBI jucat de Jodie Foster.

Henry F. Potter, aflat pe locul al treilea, este personajul cel mai credibil din punct de vedere al corespondenÅ£ilor în realitate. Interpretat de Lionel Barrymore, Potter este un om de afaceri rapace ÅŸi fără scrupule, care, în filmul „It is a Wonderful Life”, doreÅŸte să pună practic stăpânire pe un oraÅŸ, cu orice preÅ£. Pelicula a fost realizată în 1946, îl are ca protagonist pe James Stewart ÅŸi este filmul cel mai difuzat în perioada sărbătorii Crăciunului, în special în SUA.

Citeste si:  Horoscopul lunii martie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.