David Bisbal in Romania

Please select a featured image for your post

Mos Nicolae aduce tuturor pasioantelor de latino lovers, si nu numai, din Romania un eveniment deosabit pe data de 11 decembrie. David Bisbal va sustine un concert la Bucuresti. Desigur, in suita evenimentelor de acest gen care au urmat aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, David Bisbal era un nume care nu putea sa lipseasca. Inca de pe vremea cand avea 18 ani, spaniolul a devenit celebru in tara sa in urma unui concurs de tipul Megastar (Operacion Triunfo). De atunci si pana acum a reusit sa impresioneze publicul spaniol dar pe cel din Romania prin hituri precum „Corazon Latino” si „Buleria”. Desigur, stilul lui este unul incendiar, antrenant, ca oricarui artist venit din peninsula Iberica si din spatial hispanic in general.
Citeste si:  Magielle.ro si Calvin Klein, o provocare greu de refuzat!
Mai mult, David Bisbal a castigat in 2003 un premiu Latin Grammy pentru cel mai bun tanar artist, a reusit sa vanda un numar record de CD-uri (4milioane) si sa primeasca nenumarate discuri de platina si de aur. Spectacolul de pe 11 decembrie de anunta asadar unul care nu poate fi ratat. Biletele vor fi desigur destul de piperate ca pret, variind intre 200 si 400 de RON, insa cu siguranta cei care isi vor reduce putin din bugetul de sarbatori si vor hotari sa merga la concert nu vor avea de ce sa regrete alegerea facuta.
Citeste si:  Ostrov - manual de religie frumos ilustrat
David Bisbal este prototipul cantaretului hispanic, sexi si puternic totodata, cu o voce impunatoare dar si romantica pe alocuri, astfel incat a-l vedea dansand si a-l asculta cantand e o senzatie de nedescris.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.