De pe podium, la tribuna

Elena Basescu a castigat ieri cu aproape unanimitate de voturi functia de secretar general in cadrul organizatiei de tineret a PDL. Adversarii ei au intrunit numarul fabulos de… 6 voturi. Cu alte cuvinte, au fost ca si cand nu ar fi fost. Azi citim in „Click” ca, de dragul tribunei, Elena este dispusa sa renunte la podium.

Citeste si:  Coca-Cola a sarbatorit unul dintre cei mai infocati fani printr-o petrecere surpriza

Pentru inceput, incearca sa-si imbunatateasca dictia. Si sa castige si ceva credibilitate, din moment ce notorietatea ii este asigurata. Mai scapa si porumbei: de exemplu, isi compara destinul cu cel al lui George W. Bush. Pana si modelele si le alege prost.

La o emisiune de pe Antena 1, intrebata de eventuali idoli in politica, a declarat ca inca nu are si ca oricum o femeie nu poate sa faca politica la fel ca un barbat. Pentru ca, vezi doamne, feminitatea i-ar anula duritatea. Atunci nu prea intelegem ce mai cauta pe holurile Parlamentului. Oare vine pentru a-si etala geanta Prada de 1500 de euro si cureaua Hermes de cel putin 400 de euro, pe care le-au detactat cei de la Cancan?

Citeste si:  Vaneaza un viitor de succes!

Oricum, succesul ei ca model era indoielnic si, la cum merg lucrurile in spatiul politic romanesc, nu ne-ar mira sa atinga realizari mai notabile aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.