Debut regizoral: Vlad Zamfirescu a incheiat filmarile la primul sau lungmetraj, “Secretul Fericirii”

Vlad Zamfirescu, cunoscut publicului din Romania pentru rolurile sale din teatru (in prezent joaca in peste 20 de piese in Bucuresti si in tara), televiziune (In deriva, HBO) si cinematografie (Italiencele, Restul e tacere etc.) a incheiat de curand filmarile la lungmetrajul Secretul Fericirii, unde se afla in dubla postura: regizor si actor.
“Din ziua cand am citit scenariul, am stiut ca povestea trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni. Sa fie vazuta, sa fie auzita… sa fie inteleasa. E o poveste care, cred eu, nu te poate lasa indiferent. Simpla, surprinzatoare si, cumva, universala. O poveste care mi-as dori sa aduca lumea in cinematograf. Pentru mine, aflat la un inceput de drum lung pe care, sigur, mai am multe de descoperit, aceasta este miza principala: sa respect publicul, sa ii ofer un adevar pe care sa-l inteleaga si sa-l recunoasca. Sa mearga cu actorii si cu povestea. Sper ca, in timp, sa si reusesc. Oricum, a fost provocator si uneori dificil sa inchidem filmarile, e greu sa faci un film independent in Romania si-i multumesc Cristinei Dobritoiu, producatoarea noastra, pentru efortul urias pe care l-a facut.”, a declarat regizorul.

Citeste si:  Voluntariatul - un start bun in cariera

foto
Dupa un scenariu original scris de Alexandru Popa, Secretul fericirii spune, in timp real, povestea a trei prieteni care, cu sau fara voie, trec peste stereotipuri si previzibil, redefinindu-si vietile in urma unor intorsaturi de situatie. Constructia, atent gradata, mizeaza pe umor, replici simple si adevaruri incomode. Deci, provocatoare.

foto

Alaturi de Vlad Zamfirescu, in distributia lungmetrajului ii regasim pe Irina Velcescu si Theo Marton. Filmarile s-au desfasurat pe durata a aproximativ trei saptamani in Bucuresti. Productia filmului este semnata de Cristina Dobritoiu (Movieproduction).

Citeste si:  Zodiile si iubirea

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.