Depeche Mode nu va canta la Atena nici miercuri seara

Britanicii de la Depeche Mode nu vor cânta la Atena nici miercuri seara, deoarece starea de sănătate a solistului vocal David Gahan nu s-a îmbunătăţit, iar reprezentanţii trupei nu au anunţat, deocamdată, ce se va întâmpla cu concertele de la Istanbul şi Bucureşti, informează Associated Press.

„DeÅŸi cu toÅ£ii speram ca solistul să îşi revină mai repede, pentru a fi posibilă reprogramarea concertului pentru astăzi (miercuri – n.r.), starea sa de sănătate nu îi permite acest lucru, potrivit informaÅ£iilor primite de la managementul trupei ÅŸi de la medicul de gardă de la spitalul unde este internat David Gahan”, explică organizatorii concertului, Didi Music, într-un comunicat de presă difuzat miercuri după-amiază.

Compania Didi Music a mai adăugat că va anunţa ulterior dacă acest concert va putea fi reprogramat pentru o altă zi sau dacă va fi anulat definitiv.

Citeste si:  Invata sa asculti

Reprezentanţii trupei nu au anunţat încă dacă starea de sănătate a solistului vocal David Gahan va afecta următoarele concerte programate în turneul Depeche Mode.

Trupa britanică are programat un concert joi, la Istanbul, iar sâmbătă Depeche Mode este aşteptată să cânte la Bucureşti.

David Gahan, în vârstă de 47 de ani, s-a simţit rău înaintea concertului de marţi seara şi a fost internat de urgenţă într-un spital din Atena, unde se afla, încă, miercuri dimineaţa. Nici organizatorii şi nici reprezentanţii spitalului unde Gahan este internat nu au vrut să precizeze care este boala de care suferă acesta, însă presa internaţională susţine că este vorba despre gastroenterită.

Citeste si:  Nigel Kennedy va sustine un recital pe 24 noiembrie, la Sala Palatului

Foto: Agerpress.

Aproximativ 30.000 de fani aşteptau, marţi seara, să înceapă concertul Depeche Mode, la aproximativ 50 de kilometri de Atena, când a fost anunţată spitalizarea lui Gahan. Organizatorii Didi Music le-au spus spectatorilor să îşi păstreze biletele, deoarece concertul va fi reprogramat pentru miercuri seara, dacă solistul se va simţi mai bine.

Reprezentanţii firmei care organizează concertul Depeche Mode la Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 20.00, în Piaţa Izvor din Capitală, au declarat, miercuri, pentru NewsIn, că desfăşurarea evenimentului este pusă sub semnul întrebării de starea de sănătate a solistului vocal David Gahan.

„Am fost informaÅ£i că a fost anulat concertul de marÅ£i de la Atena, deoarece Gahan nu s-a simÅ£it bine. Åžtiam, la rândul nostru, că are probleme de sănătate. Deocamdată, însă, managementul trupei nu a precizat nimic în privinÅ£a concertului din BucureÅŸti. Nu ÅŸtim nimic mai mult”, au spus cei de la Emagic.

Citeste si:  Cum cheltuiesc zodiile banii din nunta?

Reprezentanţii firmei organizatoare nu au făcut însă nicio precizare referitoare la consecinţele eventualei anulării a concertului, în condiţiile în care o parte a fanilor care şi-au luat bilet vor veni din afara Capitalei şi chiar a României.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.