Designerii iti dau intalnire la Christmas in Style!

Sambata, 11 decembrie, intre orele 10.30 si 18.30, la Margo Lounge din Lipscani, Violet Communication te asteapta la Christmas in Style cu cele mai noi creatii ale designerilor romani de accesorii si vestimentari, dar si cu standuri de make-up profesional, ornamente de Craciun si multe alte surprize.

Laura Lazar, Mirela Diaconu, Clara Rotescu, Bianca Popp, Fe[Male] si Modamania sunt doar cativa dintre cei 30 de designeri care te asteapta sambata, 11 decembrie, la Margo Lounge din Lipscani (centrul vechi) sa iti alegi cadoul perfect de Craciun.

Citeste si:  Horoscopul anului 2012

Intr-o atmosfera festiva, pentru cateva ore am creat un paradis feminin: sampanie, rochii, pantofi, genti, bijuterii si produse de make-up profesionale. Christmas in Style te asteapta cu sampanie si sedinte gratuite de make-up, dar si cu multe alte surprize, oferite de Jolidon. In luna in care „glam” este cuvantul de ordine, Christmas in Style te provoaca sa iti gasesti outfit-ul perfect pentru sarbatorile de iarna si sa afli care sunt cele mai noi tendinte de make-up, direct de la specialisti.

Citeste si:  Editura Trei si Carturesti va asteapta la Saptamana PSI: 7-13 mai

Vino la Christmas in Style sambata, 11 decembrie, intre orele 10.30 si 18.30, ca sa incepi sarbatorile intr-o nota de stil, cu sampanie din partea casei!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.