Despre orgasmul feminin (partea a II-a)

Please select a featured image for your post

Unde ramasesem in prima parte? Da! Discutam despre diferentele dintre barbati si femei in tot ceea ce priveste orgasmul. Pentru a face o femeie sa ajunga la orgasm, este necesar sa ii oferi tot ceea ce are nevoie si mai ales sa stii cand este momentul sa renunti, sa nu o fortezi, ci sa fii tandru, in speranta ca o vei face sa aiba parte de un orgasm furtunos data viitoare cand faceti dragoste. Este necesara penetrarea pentru ca femeia sa aiba orgasm? Nu, cine a zis asta? Dimpotriva, foarte multe femei ajung la orgasm fara ca penetrarea sa aiba loc, tocmai datorita faptului ca stimularea clitorisului este cea mai rapida cale prin care o femeie ajunge la orgasm. Iar clitorisul nefiind amplasat in vagin, de aici si deductia logica – nu, nu este nevoie de penetrare pentru ca femeia sa ajunga la orgasm. Asa ca, barbatii interesati de subiect ar trebui sa nu neglijeze niciodata importanta clitorisului, daca doresc sa isi vada partenerele fericite, mai ales ca mai mult de 75% dintre femei ajung la orgasm doar atunci cand este stimulat si clitorisul.
Citeste si:  Alaska sau bucuria ghetii
Cum sta de fapt treaba cu punctul G? ca sa ne lamurim intai despre ce vorim, dati-mi voie sa va reamintesc ca punctul G este o zona sensibila din interiorul vaginului, situata pe peretele interior al acestuia, in spatele osului pubian. Punctul G si-a capatat denumirea dupa medicul german care l-ar fi descoperit, si anume doctorul Grafenberg. Acesta sustinea ca prin stimularea intensa a punctului G, femeie poate avea un orgasm foarte intens, sau de ce nu, mai multe. Acest lucru nu este valabil insa la toate femeile, intrucat unele dintre ele nu su localizat inca punctul G, nu au certitudinea ca el exista si drept urmare nu au cum sa ajunga la orgasm prin stimularea lui. Pe de alta parte, chiar si „explorarea zonei” impreuna cu partenerul sau chiar de una singura se poate dovedi foarte amuzanta si incitanta, asa ca nu strica sa incercati, chiar daca nu va garanteaza orgasmul secolului.
Citeste si:  Cum sa treci peste criza
Daca tot a venit vorba de orgasme multiple… poate e bine de stiut ca doar femeile se pot bucura de aceasta minune a mamei naturi. Nu degeaba mama natura era femeie. Desi barbatii ajung mai repede la orgasm si au parte de el la aproape fiecare act sexual, unele femei pot sa aiba mai multe orgasme, in cadrul aceluiasi act sexual, fara a fi nevoie sa faca vreo pauza intre ele. Spre deosebire de femei, barbatii au nevoie de un time-out dupa fiecare ejaculare, respectiv dupa orgasm. Dar sa nu uitam ca tot timpul trebuie sa existe exceptia care intareste regula, asa ca exista si unii barbati, mai putini ce e drept, care vor putea continua sa faca sex desi au ejaculat.
Citeste si:  Vedete la medic
Despre orgasmul feminin ar mai fi multe de spus, noi v-am prezentat doar cateva aspecte esentiale, iar in functie de experienta personala cu siguranta ne puteti da mai multa sau mai putina dreptate. Nici un articol nu va surprinde tot ceea ce simte o femeie atunci cand face sex, important este insa sa nu consideram orgasmul ca fiind necesar si indispensabil fiecarei partide de sex in parte. Putem ajuta insa orgasmul prin diverse metode, prin priceperea si rabdarea partenerului si de ce nu, prin folosirea diverselor jocuri si accesorii care vor face viata sexuala mai piperata.


2 Comentarii
  1. a la veugle ok, daca tot esti (ca barbat) mai lasat de cine te-am facut asa,mai realizat din puctul asta de vedere ,de ce sa nu incerci lucruri cu adevarat utile. apropo de bogatul nu crede la cuvintele saracului…matematicienii mai …e nevoie sa imi duc ideea pina la capat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.