Dieta face pauza pentru DesertExpo

Please select a featured image for your post

Uite o idee buna de activitate de Sf. Valentin! Sau de loc de cumparat cadouri de Sf. Valentin! DesertExpo, expozitie de dulciuri care va avea loc intre 12 si 14 februarie la etajul 1 al mall-ului Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Sa speram ca vremea va tine cu noi ca sa ajungem pana in Baneasa sa vedem urmatoarele produse expuse:
– Dulciuri si deserturi: ciocolata, produse de patiserie, praline, prajituri,creme, biscuiti, waffe, baclava, fructe procesate, dulciuri regionale, altele. 32% dintre expozanti intra in aceasta categorie.
– Bauturi calde si reci: cafea, ceai, ciocolata calda – 26% din expozanti.
– Masini, aparate si ustensile de bucatarie: aparate de facut cafea, roboti de bucatarie – 14% din expozanti, dar nu recomandam sa oferiti domnilor drept cadou un robot de bucatarie. Nu-i foarte romantic. 😛

Citeste si:  Calatoria initiatica a lui Istvan Teglas in spectacolul Deseori neobservat

In rest la targul DesertExpo se vor mai expunse: produse din gama bauturilor alcoolice, tutun, snacksuri, alune, bibelouri, obiecte de decor, ingrediente de gatit etc.

Desert Expo este o „Competence Platform” pentru business-ul care se ocupa cu decorarea casei/mesei -deserturi fine, mancaruri deosebite, produse de gatit. Aceasta expozitie va intari pozitia pe piata a retail-ului specializat impotriva competitiei agresive bazate mai ales pe pret, cum este cea practicata de magazinele de discount, hypermarket-uri, etc. Retailerii din diferite regiuni din Romania vor fi deasemenea vizitatori Desert Expo.

Citeste si:  Furt de identitate

Intrarea la eveniment este liber iar programul incepe la 10 si se termina la 22. Va avea loc si un concert de muzica ambientala si caffe concert sustinut de Cvartetul Arpeggione � sambata de la ora 15 si duminica de la ora 17 si un concert de jazz al trupei Joy Band sambata de la ora 19.

Citeste si:  O mie si una de nopti la editura Erc Press

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.