Din 10 septembrie se pun in vanzare abonamente pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Nationale Bucuresti!

Din dorinta de a oferi unui numar cat mai mare de spectatori ocazia sa se bucure de evenimente artistice de calitate, la un pret preferential, Opera Nationala Bucuresti continua sistemul abonamentelor si in stagiunea 2012-2013.

In contul fiecarui abonament, cumparatorul beneficiaza de sase spectacole la pret de patru: spectatorul alege patru titluri, iar doua spectacole ii sunt oferite ca bonus. Pentru titlurile adresate copiilor, micii spectatori se pot bucura de patru spectacole la pret de doua. Abonamentul este valabil pentru aproximativ trei luni: 10 septembrie – 31 decembrie 2012.

Citeste si:  Sa repunem tricolorul romanesc pe Sfinx!

Prin achizitionarea abonamentului Repertorio, iubitorii teatrului liric se pot bucura de spectacolele curente ale ONB (sase reprezentatii la pret de patru). Melomanii care doresc sa se bucure de evenimentele speciale ale ONB (premiere, invitati speciali sau aniversari), pot achizitiona abonamentul Celebratio (sase spectacole de tip eveniment la pret de patru).

Citeste si:  VIENA - atat de veche si totusi tanara

Abonamentele de tip Repertorio si Celebratio pot fi cumparate la una dintre categoriile de pret ale ONB: I, II sau III:
Repertorio – categ I – 220 RON; categ II – 180 RON: categ III – 100 RON
Celebratio – categ I – 260 RON; categ II – 220 RON; categ III – 120 RON

Opera Nationala Bucuresti a creat pentru copii un abonament special intitulat DEGETEL, cu patru spectacole la pret de doua. Abonamentul include doua spectacole la Sala Mare si doua pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele SEOB pentru copii (Sala Studio).
Degetel – categ I – 110 RON; categ II – 90 RON; categ III – 50 RON

Citeste si:  Un miliardar rus fost agent KGB a cumparat cotidianul britanic Evening Standard

Abonamentele pot fi achizitionate direct de la casa de bilete (luni-duminica, intre orele 9.00 – 13.00 si 15.00 – 19.00), sau online de pe site-ul http://tickets.operanb.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.