Dispozitiv de monitorizare a copiilor, disponibil de anul acesta in Marea Britanie si SUA

O brăţară de monitorizare de la distanţă a copiilor, cu ajutorul căreia părinţii pot afla instantaneu localizarea exactă a acestora, va fi pusă în vânzare anul acesta, în Marea Britanie şi SUA, la preţul de 200 de dolari, informează AFP.

Brăţara, numită „num8”, fabricată de compania britanică Lok8u, este conectată la un sistem prin satelit, care are o precizie de localizare de trei metri. Brăţara este dificil de dat jos, însă dacă micuÅ£ul va reuÅŸi acest lucru, dispozitivul va trimite automat un mesaj de alertă pe telefonul mobil al părintelui, împreună cu o hartă cu localizarea exactă, numele străzii ÅŸi codul poÅŸtal.

Citeste si:  Cum sa ai o afacere de succes

ÃŽn condiÅ£ii normale, când copilul poartă brăţara, părintele poate solicita printr-un sms informaÅ£ii referitoare la locul în care acesta se află. De asemenea, părintele poate predefini un perimetru, un fel de „barieră invizibilă”, iar în cazul în care acesta va fi depăşit de copil, se va declanÅŸa automat trimiterea unui sms de alertă.

Citeste si:  Hamacuri-Amazonas.ro – pentru copii si nou-nascuti

Brăţara, care a fost prezentată zilele acestea la salonul de dispozitive electronice de la Las Vegas, funcţionează trei zile fără reîncărcare, iar părinţii care vor dori să o folosească vor trebui să plătească cu abonament lunar de 10 dolari.


Un comentariu
  1. vai, ce urat!
    nu mai exista incredere, libertate?
    cat o sa-i trebuiasca unui sot nebun, ori unei sotii disperate sa-i ataseze de gat, de urechi, de chiloti, de sosete etc perechii iubite asa ceva din…dragoste prea mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.