Dive in campanie

Please select a featured image for your post

De departe cel mai mediatizat colegiu electoral, cel din sectorul 6, gazduieste competitia a doua dive din lumea politica romaneasca. De fapt, daca e sa numaram… cred ca ar cam fi singurele care ar putea candida pana si la titlul de „diva”. Sa fim seriosi… atributul nu ar caracteriza-o de exemplu pe Lavinia Sandru, dealtfel auto-intitulata „si frumoasa si desteapta” sau, pe proaspat retrasa Oana Zavoranu. Ramase asadar singure singurele in lupta pentru un fotoliu in Parlament, diva blonda (Elena Udrea) si cea bruneta (Luminita Anghel) s-au pus pe ademenit alegatorii in fel si chip.
Citeste si:  Ce spun zodiile pe patul de moarte
Presa a speculat destul demult aparitiile Luminitei Anghel in media, vehiculand ideea ca aceasta ar avea o anume sfiala pentru baile de multime. Ce spune insa gura lumii e ca de cand cu interzicerea de catre CNA a difuzarii reclamei de la Garnier, a carei protagonista era, artista-politician a cam uitat ea insasi mai foloseasca cosmetice. Mai stii, o fi vreun nou mod de a impresiona alegatorii, dar ce te faci cu cei care totusi mai au un pic de bun simt si prefera o femeie care sa intruchipeze „sexul frumos” si nu „oboseala de campanie”?
Citeste si:  Misterul monstrului din Loch Ness
De partea cealalata, activista convinsa, Elena Udrea nu se sfieste deloc, dimpotriva, in orice moment poate fi vazuta printre alegatori, pe strada, la piata sau in parcuri, ba plantand un copacel, ba jucand table cu pensioarii. Mai nou s-a prezentat si pe la baluri de boboci, chiar daca publicul de acolo mai are mult de asteptat pana sa puna stampila de vot.
Citeste si:  Andreea Antonescu e prea usoara
Una peste alta, cele doua dive concurente se pot lauda cu un lucru cert: ambele se straduie din rasputeri sa invete lectia modestiei. Ce-i drept, chiar si cu maisinile „de campanie” , un Opel si respective un Volkswagen amarat, nu se stie inca pe cata lume vor impresiona.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.