Divort in familia Giovanni Becali

Un nou divort se anunta la orizont, citim azi in „Cancan”. Estella Narda a depus actele deja la judecatorie pentru a se desparti de Giovanni Becali. Casnicia lor dura de 27 de ani, in urma ei rezultand 3 fetite.

S-au prefigurat mai multe motive posibile. Oficial, timpul scurt pe care Giovanni il petrecea cu familia. Neoficial, pasiunea acestuia crescanda pentru jocurile de noroc. Intrebat de ziaristi, fratele lui Giovanni, Victor, a refuzat sa comenteze.

Citeste si:  Zodiile si iubirea

Divortul va fi unul complicat, avand in vedere marimea averii ce trebuie impartita. Giovanni figureaza in Top 300 cu o avere estimata la 70 de milioane de dolari.

Inainte de a-si uni destinul cu columbianca Estella, Giovanni a mai fost casatorit o data, dar a incercat mereu sa-si tina familia departe de ochii presei.

Citeste si:  NOUVEAU BAROQUE – EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE

Totusi, acesta nu este primul scandal izbucnit in sanul familiei lui. Anul trecut, o romanca mutata in Austria l-a chemat in instanta pentru a dovedi ca Giovanni este tatal fiului ei. Aida Giurumescu Kominek sustine ca a avut o legatua cu acesta si ca a nascut in decembrie 2002, fiind nevoita sa paraseasca tara in urma amenintarilor cu moartea. Procesul nu s-a incheiat nici azi.

Citeste si:  The Fault in Our Stars - Sub aceeasi stea (2014): din 13 iunie doar in cinema!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.