Divort in familia Iovan

„Cancan” anunta azi cu surle si cu trambite un alt divort iminent: cel dintre Romanita si Adrian Iovan. Semne au tot fost, slava tabloidelor!

Pe cand era insarcinata in luna a opta, creatoarea a fost surprinsa de cei de la „Ciao!” sarutandu-se cu foc in masina ei cu un barbat mult mai tanar, pe numele sau Radu Popa. Cuplul a trecut insa peste acest scandal.

Citeste si:  Eric, trezeste-te! Facem sex!

Acum insa cel care a calcat stramb este, se pare Adrian Iovan. De ceva vreme, el are o legatura cu o colega de la TAROM, de la departamentul Planificari Zboruri. Inceputa ca un flirt nevinovat, relatia lor e acum deja solida. Cei doi au intreprins o calatorie la Paris, iar la petrecerea organizata de sindicatul pilotilor, s-au afisat impreuna, fara urma de retineri. S-au imbratisat, s-au sarutat, fara sa se ascunda de privirile colegilor.

Citeste si:  Nu exista "Eu"in echipa

Respectiva colega nu este insa la prima relatie de acest fel. Ea a mai avut o legatura cu un pilot, tot insurat, cu care a avut si un copil. Recompensa: un apartament si bani pentru intretinerea copilului. Acum se pare ca blonda voluptuoasa, din spusele celor de la „Cancan”, tinteste ceva mai sus.

Citeste si:  Nine Inch Nails, The Prodigy si Tiesto concerteaza la Tg. Mures

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.