Divort in familie de actori gay

Starul din „Little Britain” Matt Lucas s-a despartit de iubitul sau Kevin McGee. Se pare ca, fortati de rigorile meseriei pe care o practica sa stea despartiti o jumatate de an, relatia lor nu a facut fata incercarii.

Cei doi s-au casatorit acum 18 luni si sunt primul cuplu gay de celebritati care s-a si despartit de cand s-au legalizat uniunile civile intre homosexuali in urma cu doi ani si jumatate.

Citeste si:  Obiective de cariera in CV

Cei doi au anuntat ieri ca despartirea a avut loc in mod amiabil.

Kevin, care este producator de televiziune, are acum dreptul la jumatatea din averea lui Matt, care se ridica la 15 milioane de lire sterline. Uniunile civile seamana in privinta drepturilor foarte mult cu casatoriile.

Kevin se pare ca a apelat la Mishcon de Reya, firma celebra de avocati care le-a asistat si pe Heather Milles in divortul de Paul McCartney si pe printesa Diana.

Citeste si:  Galerie de arta subacvatica in Grenada

Expertii spun ca McGee ar avea dreptul la o casa, o perioada in care sa i se plateasca o pensie alimentara si, separat de acestea, o suma substantiala intrucat cei doi au locuit impreuna inca 4 ani inainte sa fie „casatoriti” in mod oficial.
Separarea a intervenit dupa ce Matt a petrecut mult timp in Los Angeles, la filmarile pentru versiunea americana a serialului Little Britain. Pe parcursul acestui an, au fost vazuti o singura data impreuna, la o cina de Sfantul Valentin in Londra.
Acum doua saptamani la Hollywood, Matt a spus: “Kevin este acasa, are grija de cainele nostru”.
Un prieten al celor doi a declarat aseara: “Matt si Kevine erau foarte indragostiti. Le statea atat de bine impreuna. Nu e vina nimanui, relatia s-a racit pur si simplu. Este trist ca mariajul lor s-a incheiat.”

Citeste si:  ALTA ADRESA DE POMINA - 22 JUMP STREET – doar in cinema din 13 iunie!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.