Doua liniute – spectacolul care iti testeaza limitele

Spectacolul de teatru Doua liniute scris si regizat de Lia Bugnar va avea loc duminica, 6 aprilie, ora 16:00 la Teatrul Elisabeta, bd. Regina Elisabeta, nr 45. Distributia spectacolului este formata din Medeea Marinescu, Marius Manole, Irina Antonie, Istvan Teglas, Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc. Accesul in sala de spectacol se face in baza achizitonarii biletelor de pe siturile bilet.ro si myticket.ro sau direct de la casa de bilete a teatrului zilnic intre orele 10:00 si 22:00. Pentru informatii suplimentare apelati 0727703703.

Citeste si:  Scheletul de mastodont descoperit în Covasna va fi transportat la sediul minei din Baraolt

Lia Bugnar despre piesa Doua liniute: Cele doua liniute sint acelea de pe un test de sarcina, atunci cind acesta iese pozitiv. Am ales titlul asta, pentru ca spectacolul in sine e un test. Am incercat sa testez cit de mult poti face spectatorul sa rida pe marginea unor subiecte extrem de triste. E de mirare cit de largi sint limitele, cit de mult se intinde plapuma risului, ca sa zic asa. Spectatorul, daca stii sa-l iei cu tine, va ride de moarte, de nastere, de boala, de crima, de singuratate, de nefericire. Singura mea speranta (adinc ascunsa undeva in sufletul meu) este ca, odata iesit din sala de teatru, spectatorului ii vor reveni in minte si suflet anumite intimplari si sensuri din cele vazute si nu va mai ride, cel mult va zimbi amar.

Citeste si:  Sfarsit de lumi de Dan Lucinescu Lansare de carte

Lia Bugnar scrie si regizeaza comedii care iti frâng inima si la care lacrimile râd fara rusinea de a fi demascat in public. Doua liniute este o piesa speciala tocmai prin tema aleasa de dramaturg, subiect tabu pentru marea majoritate a femeilor.

Când mergi la teatru sa vezi un text scris si regizat de un dramaturg contemporan dibace te intrebi daca propria ta viata e adevar sau minciuna in comparatie cu ceea ce se intâmpla pe scena. Pe scena teatrului adevarul este liber sa alerge gol-golut prin fata noastra si sa ne strige sus si tare pe fiecare din noi. Cândva un profesor de teatru spunea: „Adevarul este cel mai greu de recunoscut”.

Citeste si:  Instalatorii si politistii, mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din showbizz - studiu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.