Dragoste, moarte si Beatles

Sotia lui Ozzy Osbourne a facut o afirmatie care, multora dintre noi, poate parea socanta. Ea a marturisit ca ea si sotul ei au facut un pact care suna cam lugubru. Acestia si-au promis unul altuia ca, in cazul in care vreunul dintre ei se va imbolnavi si sansele de supravietuire vor fi extrem de mici, se vor sinucide impreuna. Cei doi si-au arogat dreptul de a muri impreuna, de a hotari singuri momentul in care vor parasi aceasta lume.

Citeste si:  Obiectivele conteaza

Sumbra dezvaluire a fost facuta in cadrul unui program de divestisment. V-ati fi distrat auzind asa ceva?

Decizia luata de cei doi a fost influentata de modul in care si-a trait ultimele zile tatal lui Sharon. Acesta a suferit de Alzheimer. Sotii Osboune au afirmat ca nu vor ca familia sa-i vada intr-o astfel de stare, pierzandu-si facultatile mintale.

Acum, cuplul traverseaza o perioada roz. Sau cel putin asa sustine Sharon Osbourne. Sunt mai fericiti ca niciodata, lor si copiilor lor le merge bine, se bucura si de sanatate dupa lupta pe care Sharon a castigat-o in fata cancerului.

Citeste si:  Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

In ceea ce priveste promisiunea lor, vom trai si vom vedea.
Deocamdata, par destul de seriosi in a-l pune in aplicare. Au si intreprins demersuri in acest sens. Au gasit o clinica unde li se va administra o injectie, in cazul in care va fi nevoie. Ozzy vrea sa moara pe muzica Beatlesilor, iar Sharon se plange ca va trebui ca si in ultimele ei clipe sa-i suporte pe cei patru britanici.

Citeste si:  Mancare si mare: Iliria albanezilor

Nici peisajul romanesc nu este strain de astfel de gesturi. La noi insa nu un cuplu de vedete rock a dat curs unei asemenea hotarari, ci niste poeti. Ne referim la sotia lui Stefan Augustin Doinas, care s-a sinucis dupa decesul poetului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.