Duffy facuta sa planga de Rotten

De-abia au reaparut in lumina reflectoarelor, ca au si inceput sa demonstreze ca timpul nu i-a imblanzit deloc. Este vorba de cei de la Sex Pistols, mai exact de Johnny Rotten.

Prezent la premiile Mojo, el a facut-o pe Duffy sa planga, intr-un mod gratuit si de un total prost-gust. In timp ce i se lua un interviu in culise, blonda a incercat sa-l imbratiseze, venind din spate. Dar el s-a intors tipand l-a ea si i-a spus „Sa nu mai faci asta niciodata”, de parca i-ar fi aruncat acid clorhidric in ochi. Duffy a fost socata si a parasit locul in hohote de plans. O sursa apropiata ei a declarat ca vedeta a fost uimita de comportamentul lui Rotten si ca nu voia decat sa-l imbratiseze si sa-l cunoasca. Dupa neplacutul incident, cantareata a plecat acasa.

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie 2013

Nu a fost prima data in acea seara cand comportamentul lui Rotten a jignit. Cu ceva timp inainte, si-a exprimat foarte clar dispretul pentru celelalte vedete premiate, sir ce includea nume ca Neil Diamond, Led Zeppelin, Nick Cave, Paul Weller, Motorhead, The Specials si Genesis, nume la care nici n-ar trebui, in ceea ce ma priveste, sa indrazneasca sa ridice ochii.

Citeste si:  Concepte frantuzesti

Dupa ce a acceptat premiul Mojo Icon, a spus: „Sunteti toti niste lasi. Uitati-va in jurul vostru. Uitati-va la ce a devenit Marea Britanie. Nu se mai poate bea, nu se mai poate fuma. Toti din aceasta sala sunt o adunatura de onanisti. Ceea ce noi am realizat cu Sex Pistols avea integritate. Noi am facut din Marea Britanie o tara mareata. Accept acest premiu in numele trupei Sex Pistols, onanistilor”. Apoi a aruncat microfonul la pamant.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 13-15 iunie

Daca Rotten este atat de anarhist, daca este cu adevarat un inamic al sistemului, ma intreb ce mai cauta la astfel de ceremonii. S-ar scuti pe el si pe altii de momente penibile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.