Duffy facuta sa planga de Rotten

De-abia au reaparut in lumina reflectoarelor, ca au si inceput sa demonstreze ca timpul nu i-a imblanzit deloc. Este vorba de cei de la Sex Pistols, mai exact de Johnny Rotten.

Prezent la premiile Mojo, el a facut-o pe Duffy sa planga, intr-un mod gratuit si de un total prost-gust. In timp ce i se lua un interviu in culise, blonda a incercat sa-l imbratiseze, venind din spate. Dar el s-a intors tipand l-a ea si i-a spus „Sa nu mai faci asta niciodata”, de parca i-ar fi aruncat acid clorhidric in ochi. Duffy a fost socata si a parasit locul in hohote de plans. O sursa apropiata ei a declarat ca vedeta a fost uimita de comportamentul lui Rotten si ca nu voia decat sa-l imbratiseze si sa-l cunoasca. Dupa neplacutul incident, cantareata a plecat acasa.

Citeste si:  Se deschide Pacha

Nu a fost prima data in acea seara cand comportamentul lui Rotten a jignit. Cu ceva timp inainte, si-a exprimat foarte clar dispretul pentru celelalte vedete premiate, sir ce includea nume ca Neil Diamond, Led Zeppelin, Nick Cave, Paul Weller, Motorhead, The Specials si Genesis, nume la care nici n-ar trebui, in ceea ce ma priveste, sa indrazneasca sa ridice ochii.

Citeste si:  Abilitatile manageriale

Dupa ce a acceptat premiul Mojo Icon, a spus: „Sunteti toti niste lasi. Uitati-va in jurul vostru. Uitati-va la ce a devenit Marea Britanie. Nu se mai poate bea, nu se mai poate fuma. Toti din aceasta sala sunt o adunatura de onanisti. Ceea ce noi am realizat cu Sex Pistols avea integritate. Noi am facut din Marea Britanie o tara mareata. Accept acest premiu in numele trupei Sex Pistols, onanistilor”. Apoi a aruncat microfonul la pamant.

Citeste si:  Muzeul Luvru aduce desene si gravuri florentine la Bucuresti

Daca Rotten este atat de anarhist, daca este cu adevarat un inamic al sistemului, ma intreb ce mai cauta la astfel de ceremonii. S-ar scuti pe el si pe altii de momente penibile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.