ELLE prêt-à-porter se alatura grandorii din Băneasa Shopping City

Invazia pungilor de cumparaturi ELLE s-a declansat, anuntind deschiderea primului magazin ELLE din Romania, in Baneasa Shopping City!

Cu acest magazin, brand-ul ELLE intra pe piata romaneasca de retail cu o colectie proaspata, unitara, care transpune experienta in moda a ELLE intr-o colectie prêt-a-porter stilata si accesibila. Folosind materiale de calitate, finisaje pe masura si croieli care imbraca perfect corpul, ELLE aduce femeilor romance moda frantuzeasca chic si feminina, distinsa si atractiva.

Citeste si:  Mituri despre alegerea carierei

Creata de o echipa internatioanala de designeri, condusa de vestitul duo olandez Oscar & Suleyman, colectia ELLE transpune siluetele cheie ale sezonului intr-o vestimentatie purtabila si piese foarte lejere, pentru femeile moderne si independente.

Cumparaturile la magazinul ELLE din Baneasa Shopping City devin mai placute datorita design-ului deosebit al magazinului, de boutique frantuzesc din perioada interbelica, parca deconectat total de agitatia specifica Mall-urilor, dar ancorat totusi subtil la modernismul, tehnologia si facilitatile din zilele noastre.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 6-12 octombrie

Shopping de calitate se poate face acum si in Romania, preturile produselor ELLE fiind similare in RON celor din strainatate, iar personalul asigurind asistenta necesara cu pasiune, dedicatie si entuziasm.

Colectia ELLE Pret-a-Porter este comercializata in Romania de Edrio Fashion SRL.Gama ELLE Prêt-à-Porter este creata si produsa in Europa si in Orientul Mijlociu de catre Fashion Brands Collections BV, Amsterdam, Olanda. ELLE este un brand apartinind grupului Hachette Filipacchi, Paris, Franta.

Citeste si:  Elizabeth Taylor internata

www.ELLEpretaporter.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.