EUROPAfest 2013 lanseaza primul eveniment Bucharest International Jazz Competition | 18 – 25 mai 2013 100 % jazz factory

Festivalul international EUROPAfest 2013, marca jmEvents, sinonim cu 20 ani de jazz, blues, pop & clasic promite din nou intalniri de neuitat cu muzicieni din lumea intreaga si aceeasi combinatie inedita – concerte, concursuri, jam sessions, caffe festival, inovatie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera si eleganta.

Unul dintre evenimentele cele mai apreciate, deopotriva de public si specialisti, este Bucharest International Jazz Competition, in care noua generatie de artisti redefinesc jazz-ul in proiecte inovatoare.

Citeste si:  Cea mai frumoasa petrecere a toamnei

Din Manhattan si pana la Tokyo cei mai buni muzicieni ai momentului vor sosi la Bucuresti pentru concerte de exceptie. Exista emotii, mize mari, entuziasm si multe aplauze din partea publicului. ?i mai exista un juriu format din personalitati exceptionale, artisti si profesori, care vor desemna castigatorul, ce astfel adauga portofoliului sau unul dintre cele mai reputate concursuri de profil, Bucharest International Jazz Competition fiind considerat intre primele 3 concursuri de jazz ale Europei.

Citeste si:  Countdown The Cranberries: au inceput pregatirile pentru concert

Editia 2013 a fost lansata, perioada de aplicatii a fost deschisa, regulamentul fiind public pe site-ul jmEvents.ro, asa ca trupele si vocalistii interesati se pot inscrie. Varsta participantilor trebuie sa fie de pana in 35 de ani, iar valoarea totala a premiilor se ridica la 7.000 Euro.

Asadar, intre 18 si 25 mai 2013 Bucurestiul devine capitala mondiala a jazz-ului, in aceeasi nota unica si efervescenta. Pentru publicul format din iubitorii de gen, sau din neinitiati inca in lumea jazz-ului, concursul reuseste sa stranga valorile noii generatii de jazz din intreaga lume. Imbinand concertele cu jam sessions si workshopuri, competitia promite seri pline de creativitate si libertate de expresie.

Citeste si:  Django dezlantuit, Tarantino dezlanat, Mihai descumpanit

EUROPAfest 2013 lanseaza primul eveniment! Editia cu nr. 20 se va bucura de o atmosfera jazz-istica bogata in idei si emotii inedite.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.