Edora.ro – bijuteriile zodiei tale

Demult, tare demult, dreptul de a purta bijuterii apartinea celor cu rang inalt in societate. Stratificarea pe baza de podoabe inca se mai practica insa mult mai liber, si criteriul este de data aceasta frumusetea si ineditul bijuteriilor.

Edora.ro este un magazine online care se bazeaza pe acest concept: frumusetea si ineditul unei bijuteriii confectionata cu pasiune din pietre semipretioase. Aceleasi pietre semipretioase despre care am mai vorbit ca amulete pentru purtator. Adevarul nu stim care este, insa abordarea celor de la Edora ne place mult: exista cate o piatra semipretioasa pentru fiecare zodie , si aceasta piatra iti confera o aura de sofisticare, iti va pune in evidenta frumusetea, si , mai ales, te va ajuta in demersurile tale.

Citeste si:  Zodiile si problemele in dragoste

Presupunerea ca fiecare semn zodiacal este guvernat de o anumita piatra semipretioasa este una veche de cand lumea, si se bazeaza pe aceleasi idei astrologice conform carora un semn este „condus” de catre o planeta individuala, si inspirat de un grup de planete in functie de miscarile acestora. Astfel Edora.ro iti propune sa iti oferi ocazia de a folosi magicul pietrelor semipretioase ca :ametist, cuart, opal, agat, onix sau turcoaz, in favoarea ta.

Citeste si:  Aptitudinile transferabile

Turcoazul este un talisman de protectie si putere, ametistul ajuta sa ne descoperim talente ascunse, opalul confera stabilitate si scade inhibitia, cuartul roz este o piatra a iubirii pure, iar perla este un simbol al sinceritatii si inocentei. Astfel de caracteristici mistice ale pietrelor semipretioase sunt doar unul din motivele pentru care aceste bijuterii te vor captiva. In combinatie cu efectele benefice ale fiecarei pietre pentru zodiac ta, poti alege o bijuterie cu personalitate, o adevarata minune a naturii intr-o montura luxoasa. Cel mai important argument este insa frumusetea lor deosebita, si faptul ca te vor scoate din anonimat, iti vor da sentimentul ca sunt create special pentru tine, si mai ales, iti vor completa aproape orice tinuta prin stralucirea lor.

Citeste si:  Meryl Streep, Angelina Jolie, Sean Penn, Brad Pitt si Heath Ledger, in cursa pentru Globurile de Aur


Click aici pentru galerie foto


5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.