Elena Gheorghe canta la City Mall!

City Mall anunta ca, sambata 24 mai, celebra cantareata pakistaneza Nadia Ali, nu va mai putea sustine concertul anuntat la City Mall din motive medicale. Din dorinta de a nu dezamagi publicul fidel, City Mall a organizat in timp record un concert extraordinar cu Elena Gheorghe, indragita solista care nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Artista latino, Elena Gheorghe si-a cucerit definitiv publicul cu noua piesa intitulata „Te ador”, compusa de Laurentiu Duta. Videoclipul pentru aceasta melodie este unul de imagine.
Desemnata ca fiind cea mai buna voce a anului 2006 de catre Radio Romania Actualitati, Elena Gheorghe continua sa ne surprinda cu noi proiecte. Cantareata va lansa, la inceputul lunii iunie, un material discografic impreuna cu mama ei, solista de muzica populara Marioara Man Gheorghe.

Citeste si:  Mucosii si tabagismul

Fanii stilului muzical latino vor putea asculta vocea Elenei Gheorghe incepand cu ora 19:30 la etajul 2 al City Mall, in Foud Court. Amfitrioni vor fi si de aceasta data Buzdugan si Morar, cei care vor incinge si intretine atmosfera pe toata durata evenimentului impartind multe premii la concursuri.

Concertul face parte din proiectul muzical City Mall Cool Night, cel mai mare proiect de gen organizat de un mall. Proiectul inceput in februarie 2008 isi propune sa ofere publicului City Mall, in fiecare luna, concerte live sustinute de nume sonore din muzica romaneasca, dar si de peste hotare. Seria concertelor Cool Night a fost deschisa de formatia 3 Sud Est pe 22 februarie, urmata de  Yves Larock si DJ Jaba  pe 1 Martie si Chris Willis pe 8 Martie. In data de 18 aprilie City Mall a rasunat de muzica mixata de DJ RYNNO featuring Sylvia si Alb Negru.

Citeste si:  SUA sarbatoresc 40 de ani de la cucerirea Lunii, insa viitorul spatial american ramane incert

Despre Elena Gheorghe:
A debutat la varsta de 3 ani.
Stilul pe care il abordeaza pe albumul ei este acelasi: salsa, un gen care s-a nascut in insorita Cuba. Salsa este pentru ea un stil de viata si, desi nu a fost niciodata pe meleagurile unde aceasta a luat fiinta, vorbeste cu multa insufletire despre atmosfera din arhipelagul Caraibelor.
Elena a cantat in deschiderea recitalului pe care formatia Vaya Con Dios l-a sustinut in Romania, la Festivalul Callatis;
Urechea muzicala a Elenei este mostenita din familie: in timp ce mama sa canta muzica populara, tatal este preot, un amanunt care ar fi putut intra in contradictie cu imaginea usor provocatoare a solistei…

Citeste si:  M&M Retail deschide magazinele Cacharel si Zen Diamond

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.