Elena Udrea suparata pe Divertis

Elenei Udrea i s-a umplut paharul indignarii. Iritata de felul in care este ilustrat personajul ce-I poarta numele si chipul in emisiunea Antenei 1, „Animal Planet Show”, a celor de la Divertis, blonda ameninta cu somatii publice si intentarea de procese.

Pe blogul ei, Udrea se arata revoltata de modul in care comicii inteleg sa-i taxeze imaginea, de vulgaritatea replicilor puse in gura personajului de desen animat. Ea nu considera ca modul in care cei de la Divertis au ales sa o reprezinte este conform cu realitatea. Pe de alta parte, insista in a afirma ca este o persoana cu simtul umorului, dar ca nu mai poate tolera astfel de insulte.

Citeste si:  Gandeste pozitiv

Emisiunea in cauza este produsa de firma Media Factory, iar printre cei care semneaza scenariul se afla si Toni Grecu. Contactat de ziaristii de la „Cancan”, acesta a declarat ca nu intentioneaza sa schimbe in niciun fel evolutia personajului Elena Udrea. El spune ca, atata timp cat programul va fi difuzat, nu va opera niciun fel de cenzura si ca politicienii trebuie sa inteleaga rolul pamfletului, al satirei intr-o societate care functioneaza dupa reguli democratice.

Citeste si:  Filme regizate de Pedro Almodovar si Quentin Tarantino concureaza anul acesta pentru Palme d'or

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.