Elena din … Parlament

Please select a featured image for your post

Umbla vorba in targ de ceva zile ca fata cea mica a presedintelui vrea sa candideze la alegerile pentru Parlamentul European. Desigur, analisti peste analisti, mondeni peste mondeni, toti se grabesc sa critice si mai ales sa analizeze intentiile fetei altadata celebra pentru iesirile nocturne prin barurile de fite de prin capitala. Ceea ce face ca treburile sa fie si mai interesante insa e faptul ca pana si presa straina a devenit interesata de ceea ce se petrece in lumea basestilor, astfel incat “prietenii” nostri italieni nu s-au sfiit sa faca tot felul de comentarii la adresa posibilei candidate, ba chiar sa o asocieze cu Irinel Columbeanu intr-un fel de aventura romantica, dand prilej speculantilor anti-basescieni la inca o partida de vorbe goale pe margine subiectului.
Citeste si:  Construirea carierei de succes
Totusi, nu s-a gandit nimeni ca Elena Basescu are si atuu-rile ei. Departe de mine gandul de a ma declare printre cei care o vor vota, insa nu poate fi negat faptul ca o astfel de cadidatura nu ar fi chiar atat de daunatoare pe cat vor unii sa o faca sa arate. In primul rand, imaginea. Fotomodel de ocazie, Elena arata totusi destul de bine, cu o alura mai mereu misterioasa si serioasa, ca sa nu mai vorbim de privirea adeseori adolecentina gata sa dea pe spate orice politican sau fiu al lui. N-ar fi oare o buna ocazie sa renuntam la a mai trimite in Europa si in lume burtosi si barbosi cu pretentii de intelectual si in sfarsit o aparitie romaneasca sa starneasca si altceva decat repulsie?
Citeste si:  Eclipsa de soare – 1 august 2008
In al doilea rand, capitalul de imagine e lesne completat de o inteligenta, ce-i drept unii ar spune de nivel mediu, insa exploatabila. E de neconceput faptul ca in calitate de fiica a unui presedinte de stat Elena nu s-ar descura la a lua niste lectii de dictie si gramatica. Si cine stie, poate si la capitolul limbi straine sta destul de bine.
Citeste si:  Gaseste-ti pisica preferata la Acuarela
Una peste alta insa, invidia face multe si scoate la iveala cele mai profunde frustrari. La urma urmei, decat un ilustru anonim imbracat intr-un costum scortos, platit din bani publici, de ce nu am avea un parlamentar care sa poata defila cu gratie printre atatea probleme si mai ales minti luminate ale comunitatii careia se pare ca ii apartinem – Europa?


4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.