Elizabeth Taylor internata

Elizabeth Taylor a fost internată în spital „din motive de precauÅ£ie”, a declarat joi purtătorul său de cuvânt la Los Angeles, demontând „zvonurile alarmiste” cu privire la sănătatea actriÅ£ei britanice în vârstă de 76 de ani, relatează AFP.

„Elizabeth Taylor se simte bine”, a declarat purtătorul de cuvânt Dick Guttman într-un comunicat. „Zvonurile care au demarat în Anglia cu privire la sănătatea sa sunt spectaculoase, alarmise ÅŸi false. Vizita sa la spital este făcută din motive de precauÅ£ie. Ea va reveni acasă în cel mai scurt timp”, a adpugat purtătorul de cuvânt.

Citeste si:  Vanatoarea de furtuni

Gutmann nu a dat nici un detaliu cu privire la locul unde a fost internată actriţa, care locuieşte în regiunea Los Angelesului. Acesta nu a explicat nici motivul pentru care actriţa ar avea nevoie de îngrijire.

Informaţii cu privire la sănătatea fizică sau psihică a actriţei au ţinut prima pagină a ziarelor şi au fost de fiecare dată demontate. Liz Taylor, care nu a mai apărut pe marele ecran din 2001, se deplasează cu ajutorul unui fotoliu rulant din cauza unei scolioze.

Citeste si:  Vino la Garage Sale!

Născută în Marea Britanie din părinţi americani, Liz Taylor a obţinut primele sale roluri la Hollywood de la vârsta de 10 ani. A fost căsătorită de 8 ori, dintre care de două ori cu actorul Richard Burton.“Elizabeth Taylor se simte bine”, a declarat purtătorul de cuvânt Dick Guttman într-un comunicat. “Zvonurile care au demarat în Anglia cu privire la sănătatea sa sunt spectaculoase, alarmise şi false. Vizita sa la spital este făcută din motive de precauţie. Ea va reveni acasă în cel mai scurt timp”, a adpugat purtătorul de cuvânt.

Citeste si:  Bucharest Fashion Week anunta cel de al II-lea casting

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.