Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra revin la Bucuresti, pe 10 decembrie

Regizorul Emir Kusturica ÅŸi grupul The No Smoking Orchestra revin la BucureÅŸti, pe 10 decembrie, în cadrul turneului de promovare „Time of the Gypsies”, au anunÅ£at, luni, organizatorii, compania Events.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, iar în deschidere vor cânta cei de la Zdob şi Zdub. Biletele costă între 80 şi 180 de lei, în funcţie de categorie.

Citeste si:  Solistul trupei Depeche Mode, sfatuit de medici sa plece in SUA, pentru tratament

Emir Kusturica a devenit celebru graÅ£ie filmelor sale tragicomice, inspirate din viaÅ£a romilor, ÅŸi muzicii gypsy-rock. Printre cele mai cunoscute producÅ£ii cinematografice ale sale se numără „Arizona Dream” (1993), „Underground” (1995) ÅŸi „Black Cat, White Cat”. Cel mai nou film al său, „Maradona by Kusturica”, va fi prezentat în prima zi a Festivalului de Film DaKINO 2008.

Citeste si:  Gadget-uri wellness

No Smoking Orchesta, alături de care cântă, în prezent, Kusturica, s-a lansat în 1984, în fosta Iugoslavie, abordând un stil rock cu influenÅ£e folclorice ÅŸi gypsy. După o scurtă perioadă de succese, a ajuns pe lista neagră a organizatorilor de concerte ÅŸi a presei, din cauza unor insulte la adresa preÅŸedintelui comunist Tito. Kusturica s-a alăturat trupei în 1986, dar pentru scurt timp. După războaiele interetnice de la începutul anilor ’90, trupa s-a destrămat. ÃŽn 1998, în timpul filmărilor la „Pisica albă, pisica neagră”, formaÅ£ia s-a reunit, sub numele Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, ÅŸi a susÅ£inut, de atunci, sute de concerte în peste 30 de ţări.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum stai cu banii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.