FASHION. ART. FLOWERS

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24 aduce impreuna, intre copertile aceleiasi carti, trei povesti frumoase, ce abia asteapta sa fie descoperite sub numele lor generice: moda, arta si flori. In fiecare dintre ele vei gasi mult suflet, pasiune si atitudine, vei gasi idei vechi de cand lumea, imbinate insa inedit in creatii futuriste de imaginatie fara limite.

Cartea se deschide cu spatiul de basm al Florariei Lipscani, spatiu ce a prins viata prin veselia culorilor si armonia formelor. Aici vei gasi aranjamente florale, plante decorative, accesorii originale pentru oaza ta din casa si gradina, iar in timp ce te hotarasti asupra alegerii potrivite poti savura o ceasca de ceai printre flori si vise in atmosfera noastra intima si relaxata.

Citeste si:  Demi Moore la Bucuresti

Povestea merge mai departe indata ce patrunzi in universul Atelierului de creatie, un univers determinat de compozitie si idei, in care vei descoperi ca limitele imaginatiei nu au fost niciodata atat de largi, pentru ca aici te vor incanta tablouri inedite pe panza, fotografii deosebite, cadouri personalizate si produse originale de papetarie. Vei putea regasi constant expozitii, proiectii video si evenimente ce aduna oameni deosebiti si povestile lor.

Citeste si:  Croatii ieri si azi

Ultimul, dar nu cel din urma capitol al povestii noastre iti da ocazia sa atingi tinutele vintage imbinate cu accesorii contemporane, dar si piese ale designerilor romani create in exclusivitate pentru Atelierul A!UREA si fermecate parca de puterea unor bijuterii vintage atent alese. Cu ajutorul pieselor mereu noi si unicat pe care A!UREA le pune la dispozitie, iti vei putea crea in fiecare zi povesti inedite, te vei putea regasi indiferent de stare, dorinta si moment. Tot aici vei gasi intotdeauna un sfat vestimentar de nadejde, consiliere, cadouri, tinute de inchiriat. Ne place sa fotografiem tinute de street style pe strada, in butic sau la un eveniment urban 🙂

Citeste si:  Americanii apeleaza la yoga rasului, pentru a face fata crizei economice

Incepand din 21 octombrie, complexul Gabroveni 24 isi deschide portile si sufletul in fata tuturor celor care vor sa ne cunoasca.

Va asteptam cu drag!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.