Fair 4 Art – Targ handmade in Bucuresti cu scop caritabil

Please select a featured image for your post

In perioada 27-28 februarie Atelier 35 impreuna cu art affair organizeaza Fair 4 art, un targ de arta-campanie de strangere de fonduri. Scopul nobil pentru care se strang fonduri de la cetatenii cu fashion sense avansat este ustinerea unui proiect cultural in cadrul galeriei Atelier 35 si anume o biblioteca de arta contemporana.

Virginia Toma, Biba Bijoux, Buburuze, Alina Panait, Gentile Silviei, Republic of Tutu, Choose a concept, ArtizArt sunt doar cativa dintre designerii de accesorii care vor participa la targul organizat in weekendul 27 – 28 Februarie.

Citeste si:  Cum ajungi sa lucrezi ca PR

Targul va actiona ca o platforma de prezentare a proiectului bibliotecii, facand astfel initiativa vizibila pentru un public mai larg. Biblioteca cu acces public ce se vrea infiintata va fi una specializata, cu o baza consistenta si actuala in directia artei contemporane. Revistele si publicatiile internationale de arta vor fi puse la dispozitie in fiecare luna fiind astfel mereu in actualitate. Biblioteca va avea avantajul pozitionarii privilegiate pe harta Bucurestiului, functionand chiar in incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la

Citeste si:  Modele noi la www.tarafashion.ro!

Taxa de intrare la targul Fair 4 Art va fi de 5 lei. Banii obtinuti din aceste bilete de intrare si din taxele de participare impuse vanzatorilor de accesorii vor fi donati cu scopul achizitionarii de carti si reviste pentru biblioteca de arta contemporana.

Acesta este primul targ de handmade / campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea unui proiect cultural organizat in cadrul galeriei atelier 35.

Citeste si:  Alexandra Ungureanu si CRUSH in concert la City Mall Cool Night!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.