Familia regala- clan de asasini?

Audierile legate de moartea printesei Diana continua cu acuzatii dintre cele mai grave facute de Mohamed Fayed. Ieri acesta a declarat ca Printul Charles isi dorea ca ea sa moara pentru ca el sa se poata casatori cu „crocodilul” de Camila.

Acuzatiile nu s-au oprit insa aici. Printul Philip a fost calificat drept nazist, Fayed afirmand ca ar trebui sa fie trimis inapoi in Germania. In legatura cu Diana a afirmat ca „a suferit douazeci de ani din cauza familiei Dracula”. Inca o data si-a sustinut convingerea ca fiul sau si Printesa au fost ucisi.

Interventia sa a durat cinci ore. In acest timp, Philip a fost numit nazist si rasist, Camila „crocodil”, iar familia regala britanica a primit numele de familia Dracula.

Miliardarul a insistat ca Printesa a fost ucisa pentru ca era insarcinata cu fiul sau si urma sa-i devina sotie. A repetat faptul ca Philip, numit de el Frankenstein, a fost in spatele conspiratiei si ca fiul sau Charles a fost si el implicat.

In acest pretins complot, Fayed sustine ca au mai fost implicati sora Dianei, Lady Sarah McCorquodale, fosti sefi ai politiei Sir Paul Condon si Sir John Stevens, fostul ambasador britanic la Paris, Sir Michael Jay, si cumnatul Dianei Sir Robert Fellowes.

Citeste si:  Salariu sau recompense profesionale totale

Scott Baker, cel ce conduce audierile, a afirmat, in timp ce publicul radea „Au fost multi implicati in aceasta inscenare, domnule Al Fayed”.

Miliardarul a fost insa de nezdruncinat si a pretins ca nu mai este nevoie de alte dovezi si ca juratii pot da verdictul pentru ca au vazut toate probele acestei inscenari uriase.

Omul de afaceri de origine egipteana, a mai pretins ca Diana i-a spus in timpul vacantei pe care au petrecut-o impreuna in iulie 1997 ca ii era teama, ca stia ca Printul Charles si Printul Philip incearca sa scape de ea. In legatura cu Philip, a mai afirmat ca este binecunoscut faptul ca acesta este un rasist si ca nu i-ar fi acceptat fiul, de alta religie, cu pielea mai inchisa la culoare si par carliontat. El a mai adaugat ca sotul Reginei a fost crescut de o matusa care a fost casatorita cu un general al lui Hitler.

Citeste si:  Gala Wella 2008 - pasiune si culoare

„L-ar fi acceptat cineva educat in spirit nazist pe fiul meu?. In niciun caz”. Intrebat daca este absolut sigur ca Printesa Diana si Dodi au fost ucisi de serviciile secrete britanice la ordinil lui Philip, Fayed a spus categoric „Da”.

Pe lista conspiratorilor, Fayed l-a inclus si pe premierul Tony Blair.
In legatura cu participarea surorii Dianei, Lady Sarah, miliardarul a spus ca ceea ce-l face sa o suspecteze este faptul ca nu a facut public continutul unor scrisori si documente. Se pare ca Diana ar fi lasat aceste documente si a spus ca ar trebui date publicitatii in cazul in care ea pateste ceva. Cea care avea acces la ele este sora ei.

Fayed a sustinut si faptul ca Printesa era insarcinata si ca era singura persoana careia i s-a dat aceasta veste.

Fayed a marturisit ca teoria crimei i-a fost confirmata in momentul in care a aflat ca sefii politiei Sir Paul si Sir John nu au predat o nota scrisa de avocatul care a sustinut-o pe Diana la divort si in care se vorbea despre teama ei de un complot.

Citeste si:  Kylie Minogue premiata de francezi

In legatura cu relatia Dianei cu chirurgul Hasnat Khan, el a respins ideea afirmand ca ea nu s-ar fi putut casatori cu cineva care nu are bani si locuieste intr-un apartament al primariei.

In viziunea sa, conspiratia i-a inclus si pe francezi. El crede ca membri ai serviciilor secrete franceze si britanice au facut parte din echipajul ambulantei care a transportat-o pe Diana la spital pentru a se asigura ca hemoragia este mortala.

Despre criminal, Fayed este sigur ca acesta se afla in masina condusa de fotograful paparazzi James Andanson. Andanson a fost ulterior gasit mort prin impuscare. Al Fawed a afirmat ca „trebuiau sa scape de el”.
Acuzat de faptul ca nu aduce nicio dovada in sprijinul afirmatiilor sale, egipteanul a spus ca serviciile secrete se opun aflarii adevarului.

Audierile continua.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.