Farrah Fawcett, invinsa de cancer dupa o lupta de aproape trei ani

Actriţa americană Farrah Fawcett, care a încetat din viaţă joi, într-un spital din Los Angeles, a luptat cu cancerul timp de aproape trei de ani de zile şi a avut curajul să-şi facă publică suferinţa, într-un jurnal video difuzat de NBC pe 15 mai.

Cu câteva ore înainte de moartea actriÅ£ei, postul de televiziune ABC News anunÅ£ase că Fawcett este într-o stare critică. „Nu sunt sigură că va reuÅŸi să treacă de ziua aceasta. A primit ultima împărtăşanie”, declarase jurnalista de televiziune Barbara Walters.

Iar inevitabilul s-a produs: la 62 de ani, Farrah Fawcett a încetat din viaţă, din cauza cancerului de colon cu care a fost diagnosticată în 2006. Alături de Fawcett a stat, până în ultima clipă, actorul Ryan O’Neal, partenerul ei de viaţă din ultimii 27 de ani, care anunÅ£ase, luni, că vrea să o ia de soÅ£ie. Cei doi actori aveau împreună un fiu, Redmond, în vârstă de 24 de ani. Ca tristă ironie a destinului, O’Neal ÅŸi-a câştigat celebritatea în 1970, odată cu rolul din drama „Love Story”, film în care prietena personajului interpretat de el moare tot răpusă de boală.

Citeste si:  Artista Roisin Murphy a purtat la Săptămâna Modei de la Milano creaÅ£iile unui designer român

Luna trecută, Ryan O’Neal anunÅ£ase că boala cu care se lupta Farrah Fawcett s-a propagat, iar actriÅ£a a întrerupt tratamentul pe care îl urma.

ÃŽn materialul numit „Farrah’s Story” (Povestea lui Farrah) ÅŸi difuzat de NBC la jumătatea lunii mai, Fawcett a făcut publice informaÅ£ii personale despre tratamentele pe care le-a urmat în SUA ÅŸi Germania. „Oricât mi-aÅŸ fi dorit să păstrez secretul în legătură cu boala mea, nu pot să nu mă gândesc la toÅ£i cei care poartă aceeaÅŸi cruce ÅŸi pot învăţa ceva din ceea ce mi s-a întâmplat ÅŸi mie. Nu am înÅ£eles niciodată de ce erau oamenii atât de interesaÅ£i de ceea ce fac eu. Până acum”, declara actriÅ£a, înainte de difuzarea jurnalui său video.

Citeste si:  Cum sa te imbogatesti

Farrah Fawcett avea în palmares ÅŸase nominalizări la Globul de Aur ÅŸi era considerată una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului. ÃŽn 1995, actriÅ£a a surprins pe toată lumea pozând în revista Playboy, la vârsta de 48 de ani, acea ediÅ£ie a revistei fiind cea mai vândută din anii ’90. Cel mai important rol al carierei sale a fost cel din serialul de televiziune „Charlie’s Angels”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 21-27 octombrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.