Fashion East Fair – targ de vintage si self made

Fashion East Fair se va desfasura in data de 8 decembrie 2007 in cadrul „La Scena”. Proiectul consta intr-o expozitie cu vanzare a produselor unicat fabricate de designeri romani.

Este un eveniment marca Fashion East cu sprijinul Amigo Chic. Implicarea Amigo Chic contribuie la conturarea acestei platforme de lansare a talentelor descoperite de noi (designeri de haine, pantofi, jucarii urbane, instalatii textile sau orice alta perspectiva artistica asupra zonei fashion). Fie ca fac aceasta ca meserie, sau din pasiune, toti participantii aduc viziunea proprie asupra conceptului de prezentare a creatiilor proprii.

Astfel se creeaza contextul interactiunii dintre designeri si public, se favorizeaza competitia intr-un sens contructiv, se promoveaza valorile culturii urbane in Romania si se exploateaza potentialul artistilor autohtoni. Cautarea designerilor continua, acestia putandu-se inscrie pentru viitoarele targuri de haine organizate de Fashion East trimitand un e-mail la chichunt@f-east.ro.

Citeste si:  Din misterele Asiei: gheisele (II)

In cadrul acestui eveniment, vom avea ca invitati un hair stylist din Berlin, un Dj londonez si un make-up artist roman. Charlie Le Mindu, cunoscut si sub apelativul de „Hairdresser of the Stars”, este invitatul special al Fashion East Fair. Charlie va executa tunsori si styling la fata locului cu aceeasi naturalete si acelasi entuziasm cu care se ocupa de parul unor vedete ale scenei muzicale internationale ca Peaches, Cobra Killer, Planningtorock, Sue Denim, Angie Reed si multi altii. Charlie Le Mindu este „un enfant prodige” care si-a inceput cariera la 13 ani, in ultimii doi ani devenind un „fashion icon” al Berlinului. Acolo si-a lasat semnatura inclusiv pe viata de noapte implementand conceptul de „Resident Hairdresser” in cluburi ca White Trash, Rio si Barbie Deinhoff. Le Mindu este celebru si pentru „Live Cuts”, un performance pe care l-a conceput si l-a aplicat in numeroase petreceri si evenimente berlineze. De la 1 ianuarie 2008 Charlie va fi de gasit la Londra, unde se muta pentru a deschide un nou studio.

Citeste si:  Hai hui prin realitatea virtuala

Fashion East Fair este o initiativa a revistei on-line Fashion East, orientata catre tendintele si particularitatile modei din Romania atat la nivel de stiri, cat si la nivel de analiza, comentariu si ilustrare. Fashion East, noua platforma de fashion si lifestyle, cauta stilul in orasele din Romania si ii recruteaza pe designerii de haine, pantofi si accesorii.

Citeste si:  Categoric, bisturiul a tremurat!

Una dintre particularitatile f-east.ro consta in prezentarea exclusiva a stilului tinerilor din diferite orase din Romania, in functie de specificul zonei respective, personalitatea sau pasiunile lor.

Fie ca vorbim de felul in care trend-setterii isi asorteaza sosetele cu bretelele, fie de felul in care arata o vitrina, reportajele noastre lunare vor observa, defini si comunica elementele care construiesc stilul oraselor vizate.

Personalitati publice sunt invitate lunar sa vorbeasca despre moda, stil si evenimente din fashionul romanesc. Stilisti de renume sunt provocati sa schimbe look-ul cititorilor pregatiti pentru o schimbare, iar paparazzi nostri vor vana tinutele omenilor obisnuiti de pe strazile din Romania.


8 Comentarii
  1. Eu voi merge maine cu aparatul de fotografiat si promit sa postez poze de la targ maine seara. Intrati pe blogul meu sa vedeti cum a fost, si ce am mai gasit pe acolo (sper sa imi upgradez garderoba cu cate ceva nou de la tinerii designeri plus muult vintage, si apoi o sa fie musai sa imi extind si dulapul de haine cu cateva raftulete :)))

  2. Intr-adevar, a fost un eveniment reusit. iar locul ales este superb. nu-mi doresc decat ca, la viitorele editii, sa fie mai multe haine vintage. acum mi s-a parut ca balanta inclina clar spre cele noi, de designeri tineri.
    A! Si ce as fi voit sa fie si n-a fost: bijuterii vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.