Fashion House Outlet Centre, primul centru comercial de tip outlet din Romania

Fashion House Outlet Centre, amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13, isi anunta deschiderea comerciala pe 5 decembrie, la ora 10:00, la timp pentru a putea oferi cea mai buna alegere pentru cumparaturile de Craciun.
Din dorinta de a a le oferi clientilor din Romania experienta de shopping pe care marca Fashion House Outlet Centre o reprezinta in intrega Europa Occidentala, dezvoltatorul Liebrecht & Wood Romania, impreuna cu operatorul GVA Grimley Outlet Services, au decis amanarea deschiderii comerciale a Centrului, anuntata initial pentru saptamana aceasta.

Fashion House Outlet Centre se deschide publicului vineri, 5 decembrie, ora 10:00. Programul centrului este de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, precum si duminica, de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului. Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.

Citeste si:  Epopee cu cretini

Operatorul de management al Centrului este GVA Grimley Outlet Services, o companie cu experienta solida in operarea centrelor outlet din intreaga Europa, dintre care sase in regiunea Central si Est Europeana.

Principiul fundamental care face din Centrele Outlet niste locatii comerciale speciale este faptul ca ele se axeaza pe vanzarea de produse de marca, de inalta calitate, provenind din colectii realizate de designeri internationali dintre cei mai apreciati, la preturi cu reduceri zilnice semnificative, situate intre 30% – 70% fata de pretul initial.

Citeste si:  Pavel Stratan

Fashion House Outlet Centre este primul Outlet Centre din Romania, in cadrul caruia unii dintre cei mai cunoscuti producatori mondiali de bunuri de marca isi vor deschide magazine, intr-o maniera perfect asemanatoare cu modul in care functioneaza in Europa si in Statele Unite.

Printre marcile de moda cele mai prestigioase care isi vor deschide magazine in cadrul Fashion House,se numara: adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, BSB, Kiltec si Diverta.

Citeste si:  O noua specie - eco-mobilul

Liebrecht & wooD este dezvoltator de proiecte in constructii, operand in principal pe pietele din Polonia si Romania. Experienta anterioara a companiei include dezvoltarea a trei Centre Fashion House Outlet in Polonia – la Varsovia, Gdansk si Sosnowiec, langa Katowice. GVA Grimley Outlet Services opereaza toate Centrele Fashion House Outlet, precum si alte centre din Danemarca, Budapesta si Praga. In cursul anului 2009, compania va deschide un Centru Outlet la Sofia.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

MIHAELA CONSTANTINESCU
Saatchi & Saatchi PR
Email: mihaela.constantinescu@saatchi.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.