Femei pe Matasari – 27, 28, 29 septembrie

Ajuns la a 3-a editie, Festivalul Femei pe Matasari sta, de data aceasta, sub semnul EXCELENTEI.
Trei zile, o strada, zeci de proiecte, moda, dans, spectacole de teatru si o scena pe care vor urca multi artisti in doua zile dedicate muzicii.

In acest ultim weekend din septembrie sarbatorim excelenta definita de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, sotii. Femei care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele si verbele „a fi”, „a deveni”, „a reusi”.
Pentru ele organizam festivalul urban Femei pe Matasari, pe ele le aplaudam timp de trei zile cu invitati de seama.

Citeste si:  Frankfurt: cinci scriitori romani au semnat contracte cu trei edituri straine

Pe parcursul celor trei zile Home Matasari se va redefini ca spatiu deschis artistilor plastici si va lansa un dialog intre arta si public prin proiectul WoMANYn COLOURS. Artisti vizuali emergenti vor aborda subiectul feminitatii prin pictura, sculptura cat si prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Mai jos cateva nume si o parte din programul festivalului. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Femeipematasari sau www.femeipematasari.ro
FB event: https://www.facebook.com/events/579120262147436/

Citeste si:  Atelierul de creativitate al Muzeului National al Taranului Roman - octombrie 2013 – iunie 2014

PRIVESTE-te – fashion show Wilhelmina Arz cu sustinerea Cristinei Batlan, Madalinei Lazar Mocanu si a lui Laurent Tourette pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara se va incheia cu Dj SashaMarina Voica si Silvia Dumitrescu ne vor onora cu excelenta lor in muzica.

Citeste si:  Despre cum sta treaba cu Leonard Cohen

Plimbati-va pe Matasari sambata si duminica si veti avea surpriza sa va intalniti cu prietenii nostri de la OCS, MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers, We Singing Colors, Pimp, Moebius, Violent Monkey, Emanuel Mirea, Muse Quartet si multi altii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.