Femeia de azi, intre dulce si amarui

Daca ciocolata cu lapte este legata de copilarie, ciocolata amaruie apartine varstei adulte. Eleva, careia i se punea in banca tableta dulce de catre colegul care-o iubea in secret, a crescut si paleta gusturilor i s-a deschis catre alte arome, i s-a nuantat odata cu experientele prin care a trecut. Laptele e al adolescentei, gustul amarui e al femeii care-si asuma ce este, ce a devenit si care stie sa-si articuleze perfect dorintele.

Consumatorii Poiana au creat portretul viu al femeii de azi. I-au descris contururile, aspiratiile si valorile. 7000 de ”pictori” au contribuit la creionarea imaginii ei. Dincolo de futilitati, de superficialitati, de aparenta, am gasit, cu ajutorul lor, esenta care combina traditia, valorile imuabile cu spiritul contemporan, aflat in miscare si perpetua transformare.

Citeste si:  Zodiile si tendintele in vestimentatie, in primavara lui 2010

Astfel, 93 la suta din respondenti cred ca femeia de azi stie ca, pentru o familie fericita, e nevoie de doi. Cuplul nu s-a demodat, la fel cum n-a facut-o nici iubirea, iar ingredientele sunt de neinlocuit.

85 la suta mizeaza pe apetenta pentru noutatea si deschiderea spre invatare a femeii de azi.

82 la suta cred ca stie sa faca din camin raiul pe pamant.

83 la suta sunt de parere ca femeia de azi se-mbraca pentru a se simti bine in pielea ei, nu pentru a se supune cine stie carui dictat al modelor trecatoare.

80 la suta sustin ideea ca frumusetea interioara este o moneda valoroasa, nesupusa fluctuatiilor de timp si impulsurilor.

80 la suta vad ca femeia de azi a atins un punct de echilibru: a deprins ecuatia magica in care viata personala si cariera au solutii, fara ca una s-o subjuge pe cealalta.

Citeste si:  Teama de cuvintele prea lungi

79 la suta au remarcat ca femeile contemporane sunt indragostite de… dragoste.

77 la suta sunt de parere ca stim mai bine ca niciodata sa aducem frumosul in orice aspect al vietii noastre. Creativitatea feminina nu are limite!

72 la suta au remarcat eforturile pe care le depunem ca sa ne transformam visurile in realitate. Vremea printeselor pasive, inchise in turnuri de fildes, a trecut. Femeia de azi lupta pentru ceea ce-si doreste, iar fericirea nu mai este o chestiune de sansa, de noroc.

71 la suta cred ca ne bucura o companie placuta. Fireste, oamenii si cei dragi raman cel mai important capital al nostru.

Citeste si:  Realitatea-Catavencu lanseaza, pe 19 decembrie, trei canale de film premium

69 la suta stiu ca suntem cele care aducem bucurie in timpul liber. Tovarase de joaca pentru familia noastra, spiritul ludic neavand varsta. Caci cei ce se iubesc stiu sa rada si sa se joace impreuna.

Iar 67 la suta dintre respondenti vad legatura intre noi si corpul nostru, modul in care suntem atente la el si-i decriptam mesajele, dialogul permanent.

Daca v-am facut curiosi, gasiti aici imaginea completa a femeii contemporane.

Asa arata femeia de azi, aceasta este o parte din puzzle-ul inepuizabil care o compune. Jucausa, puternica, increzatoare, femeie de cariera, iubita, mama si copil totodata, o mana puternica intr-o manusa de catifea. Dulce-amarui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.