Fetele Spice divorteaza din nou

Conflictele au izbucnit. Recent reunitele Spice Girls si-au scurtat turneul pe care il promisesera de atata vreme fanilor. Fetele se displac se pare atat de mult incat nu pot nici macar sa suporte sa stea sub acelasi acoperis. In orasele in care mai dau concerte si-au ales hoteluri diferite.

In mare se pare ca s-au format doua tabere: Emma Bonton si Melanie Brown de o parte a baricadei, iar de cealalta restul fetelor. Spectacole mai urmeaza sa dea doar in Canada. Aparitiile programate pentru Beijing, Sydney, Cape Town si Buenos Aires au fost anulate.

Citeste si:  Noi tensiuni in destinul Dianei

Cele cinci au transmis un mesaj fanilor de pe cele patru continente in care isi cereau scuze. Pretextul reducerii numarului de „reprezentatii” este, ati ghicit corect, familia. Posh a declarat ca „Avem copii care trebuie sa se intoarca la scoala si am spus intotdeauna ca pentru noi prioritatea o constituie familia. Dorim sa le multumim fanilor si sa le spunem ca ne pare rau ca nu putem veni sa-i vedem pe toti”.

Citeste si:  Un miliardar rus fost agent KGB a cumparat cotidianul britanic Evening Standard

Gurile rele spun ca cearta cea mai violenta a avut loc intre Mel B si Mel C. O sursa a declarat ca „ceea ce trebuia sa fie o ocazie pentru o reuniune, pentru a face ceva distractiv si profitabil s-a transformat intr-un cosmar. Singurele momente in care sunt toate cinci sunt la verificarile de sunet si la concerte. In rest, duc vieti separate. Tensiuni au existat de ceva timp. Mel B si Mel C au probleme mari una cu cealalta”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 22-28 iulie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.