Fetele de la Apaca nu-l mai iubesc pe Roman

In „Libertatea” de azi s-a mai spulberat un mit. O legenda care plutea prin imaginarul romanesc cam de vreo 18 ani. Femeila de la Apaca pretind ca nu l-au iubit pe Petre Roman. Cine nu stie faimosul refren: „Nu vrem bani/ nu vrem valuta/ vrem ca Roman sa ne…”. Continuarea o stiti si voi.

Citeste si:  Modele noi si noi reduceri la www.tarafashion.ro

Invitate la emisiunea „Happy Hour”, cateva reprezentante ale muncitoarelor de la Apaca au negat povestea intretinuta prin toata presa de la revolutie incoace. Ele au declarat ca fostul prim-ministru a fost doar o persoana bine primita la ele in fabrica, nimic mai mult si ca vizitele lui acolo au fost in scopuri pur electorale. Nici vorba de fete care plangeau, suspinau si-i sareau de gat fostului premier.

Citeste si:  byron :"Va asteptam cu drag intre egarii lui Elton John si chitara lui Jennifer Batten"

Despre divortul dintre el si Mioara Roman, muncitoarele, prezente discrete, ezita sa dea un verdict clar. In general, nu vor sa se bage.

In schimb, un nou idol masculin pare sa fi aparut in vietile lor. Este vorba de mult mai tanarul si mai necoptul la minte Ionut Dolanescu, cel care duce o lupta crancena impotriva polutiei. Credem ca angajatele Apaca ar putea fi de ajutor. Ce ziceti, fetelor, de o cauza nobila?

Citeste si:  Sotia fostului explorator Jacques-Yves Cousteau a fost numita ambasador onorific al Deltei Dunarii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.