Fii Mos Nicolae pentru copiii care nu au acces la educatie!

Vino pe 6 decembrie la Grand Cinema & More in Baneasa Shopping City, cumpara un bilet la filmul Paddington si 5 lei din pretul biletului vor fi donati catre Organizatia Salvati Copiii!

InterComFilm, distribuitorul filmului Paddington in Romania, alaturi de Grand Cinema & More aleg ca pe 6 decembrie sa sprijine accesul la educatie al copiilor din medii defavorizate. Astfel, 5 lei din pretul fiecarui bilet la Paddington, cumparat pe 6 decembrie, va fi donat in acest scop catre Organizatia Salvati Copiii.

“Salvati Copiii Romania depune, de peste 20 de ani, eforturi pentru reintegrarea scolara a micutilor ce au pornit in viata cu sanse reduse la un trai decent. Fondurile atrase in aceasta perioada au fost utilizate pentru asistarea a peste 20.000 de beneficiari, prin (re)integrarea scolara a copiilor nevoiti sa munceasca (programele A Doua Sansa si Scoala dupa Scoala) si prevenirea abandonului scolar in randul comunitatilor defavorizate (Gradinite estivale)”, declara reprezentantii Salvati Copiii.

Citeste si:  Ceva istorie, ceva sange, mult carton

Biletele pentru spectacolele filmului Paddington, prin care ne alaturam eforturilor de strangere de fonduri derulate de Salvati Copiii, se pot cumpara online de pe siteul www.grandentertainment.ro sau de la casele de bilete ale cinematografului Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Ursuletul Paddington s-a nascut in 1958, din imaginatia autorului pentru copii Michael Bond, ale carui opere, A Bear Called Paddington si seria Paddington Bear, s-au vandut in peste 35 de milioane de exemplare si au fost traduse in peste 40 de limbi.

Citeste si:  Decoratiuni de Craciun handmade

In mod surprinzator, desi ursuletul a aparut la televiziune, in mai multe seriale britanice, aceasta este pentru prima data cand autorul Michael Bond isi da consimtamantul pentru transpunerea personajului creat de el pe marele ecran.

Bazat pe celebra serie de carti pentru copii a autorului britanic Michael Bond, filmul spune povestea amuzanta a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviana tocmai la Londra, in cautarea unui camin. Singur si parasit in gara din Paddington, realizeaza ca e posibil ca viata in marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Temerile ii sunt spulberate in clipa in care face cunostinta cu familia Brown. Citind biletelul pe care-l poarta atarnat de gat – pe care sta, scris de mana, „Va rog, aveti grija de acest ursulet. Va multumesc.” – ei ii ofera intai un ceai, apoi o familie si un acoperis deasupra capului. Se pare ca norocul ii surade lui Paddington – pana cand intra in scena un personaj macabru, a carui singura dorinta este aceea de a-l captura si a-l impaia pentru muzeu.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in aprilie

Paddington va avea premiera in cinematografele din toata tara pe 5 decembrie si este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.