Fii fericita de una singura

Please select a featured image for your post

In ultimul timp mi-a fost dat sa cunosc cateva femei care desi sunt singure, duc o viata foarte implinita si sunt fericite. Din prisma unei femei casatorite si cu un copil, imi este greu sa inteleg cum cineva poate fi fericit singur, dar se poate! Sunt sigura ca se poate si sunt sigura ca orice femeie aflata in situatia aceasta poate fi fericita atunci cand este impacata cu alegerile ei si tanjeste dupa ceea ce nu are. Eu sunt eu. E foarte usor sa ne definim viata prin intermediul sotului sau a unui partener, dar adevarul este ca fiecare femeie este unica, are propriile-i pasiuni, interese, principii. Trebuie sa inveti sa te apreciezi in primul rand pe tine insati, pentru ceea ce esti ca persoana si sa fii mandra de contributia pe care o aduci tu lumii. Daca nu ai puterea sa faci asta, fa o lista cu aspectee ozitive pe care le-ai remarcat la tine, dar si cu realizarile tale de-a lungul timpului. Faptul ca iti recunosti calitatile si te definiesti foarte bine ca si individ te va ajuta nu doar sa fii fericita de una singura, dar si sa fii mai placuta pentru cei din jur si sa nu te lansezi in relatii nepotrivite numai pentru a nu fi singura.
Citeste si:  Un leader adevarat
Fa-ti mai mult imp pentru tine! Faptul ca nu ai o persoana care sa iti ocupe timpul liber te poate ajuta sa te descoperi mai bine pe tine ca si persoana, sa vezi care sunt interesele tale, sa te ocupi de hobbyuri noi si sa petreci mai mult timp facand ceea ce iti place cu adevarat. Vei vedea cat de fericite sunt aceste momente! Aceste momente de autocunoastere, aceste clipe dedicate tie insati sunt destul de rare intr-o relatie, pentru ca ne investim majoritatea timpului incercand sa facem relatia sa mearga si sa ne facem partenerul fericit, astfel ca ne punem propriile interese pe ultimul loc. Faptul ca ai timp pentru tine iti va aduce in timp si fericirea si implinirea.Refuza presiunea celor din jur. In societatea in care traim, exista o presiune sociala incredibila asupra persoanelor singure. Parca toata lumea incearca sa te cupleze si te compatimeste ca esti singura, desi tu nu te-ai plan niciodata de asta? Ei bine, in cazul acesta vorbim despre un stigmat al singuratatii. Intotdeauna se gasesc emisiuni tv, publicitate sau cativa prieteni bine-intentionati care sa iti aduca aminte ca esti sigura si sa prezinte asta ca si cum ar fi ceva groazinc. Spune-le clar si raspicat, ori de cate ori ai ocazia, ac te simti bine asa cum esti si ca ii vei anunta tu atunci cand e cazul, nu trebuie sa te intrebe zilnic daca ai o noua relatie. Vei vede aca vei fi mult mai fericita atunci cand nu ai o coada de binevoitori in spate.Fii mandra de tine si nu te rusina niciodata cu stadiul tau de domnisoara.
Citeste si:  Prezentarile in PowerPoint, plusuri si capcane
Alte persoane importante in viata ta. Chiar daca nu ai un partener, asta nu inseamna ca esti singura. Dimpotriva, cu siguranta ai multe persoane dragi in viata ta, pe care poate le-ai neglija daca ai fi angajata intr-o relatie. Asa ca, profita de singuratate pentru a te dedica celor dragi tie. Colegele ies cu partenerii la film? Ei bine, tu invita-ti cea mai bun prietena, acre trece printr-o depresie sau de ce nu, invita-ti mama in oras la cine sau la un film. Se va simti flatata ca te-ai gandit la ea, iar tu vei fi fericita sa petreci putin timp cu cea mai draga persoana din viata ta.
Citeste si:  Prea calificata pentru a fi angajata
Pentru a fi cu adevarat fericita, e indict sa ai cativa prieteni care la randul lor sunt single, pentru ca indiferent cat de dragute sunt cuplurile, de la o vreme te vei simti ca si a 5-a roata la caruta si nu este deloc in interesul fericirii tale. In plus, prietenii single au programe mult mai flexibile si sunt oricand gata de o noua aventura, de o iesire in club sau pur si simplu de o cafea ca intre fete.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.