Film sexy cu Lindsay Lohan

Din cand in cand, cate un nou scandal legat de inregistrari mai mult sau mai putin porno erupe. Inregistrari in care protagonistii sunt vedete, bineinteles.

Dupa Paris Hilton, a venit randul lui Lindsay Lohan sa ne arate ce poate. Partener ii este Calum Best, telefonul dovedindu-se si in acest caz un aparat cu intrebuintari multiple.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum faci scandal

Numai ca filmarile au avut loc fara acordul actritei. Filmuletul a ajuns la prieteni apropiati, iar acestia, din amabilitate, l-au postat pe internet.

Aparent, Lindsay nu-si aminteste sa fi fost filmata si a negat participarea ei cu vehementa. Cei doi s-au intalnit pentru o perioada scurta de timp, anul trecut, cu putin inainte ca Lindsay sa intre la dexintoxicare.

Citeste si:  Promovarea incepatorilor

Acum insa un prieten a declarat ca Lohan este foarte suparata pe fostul iubit si i-a dat cateva telefoane in care injuraturile abunda. In mesajele lasate acestuia, ea tipa spunand ca nu-i vine sa creada ce i-a facut, ca ar fi trebuit sa nu aiba incredere in el si ar fi trebuit sa-i asculte pe cei care au incercat s-o avertizeze in privinta lui. Prea tarziu, Lindsay.

Citeste si:  Regina Marii Britanii a primit din greÅŸeală 1.300 litri de bere

Calum este unul dintre petrecaretii notorii ai cluburilor londoneze si are in agenda un numar impresionant de cuceriri. De asemenea, el nu este un incepator intr-ale filmarilor. In 2005, a circulat un filmulet cu el si Elizabeth Jagger.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.