Filme 3D la Movieplex Cinema, Plaza Romania

Bucuresti, 04 septembrie 2008: Movieplex Cinema din Plaza Romania inaugureaza primele 4 sali de cinema 3D din România o data cu proiectia filmului Calatorie catre centrul pamantului.

Dupa ce in luna mai a acestui an am lansat primele Sali digitale din Romania cu premiera filmului Indiana Jones si regatul craniului de cristal au urmat proiectii digilale ale filmelor Cronicile din Narnia – Printul Caspian, Wanted, Kung fu Panda, Hancock si Mumia: Mormantul Imparatului Dragon cu un real succes.

Experienta cinematografica digitala 3D nu este doar hipnotizanta, aceasta forma dinamica de vizionare a filmului atrage spectatorii intr-o experienta mult mai bogata si mai captivanta decat orice erau obisnuiti sa vada intr-un cinematograf. Evenimentele de pe ecran sunt mult mai reale, spectatorii capata senzatii si trairi unice, astfel incat nu pot face altceva decat sa se simta ei insisi actori, luand parte la actiunea filmului sau ca pot interpreta propriul rol. Iar aceasta minunata si captivanta experienta ii face sa se intoarca de fiecare data si sa isi doreasca mai mult. Acest lucru va fi posibil prin folosirea unei perechi de ochelari care distorsioneaza imaginea, care vor fi pusi la dispozitia clientilor de catre cinematograf.

Citeste si:  Roger Moore: "Eu aveam lipici la femei. Daniel Craig este un asasin" - The Guardian

Echipamentele ce fac toate aceste posibile sunt furnizate de nume mari din domeniu ca Cinemeccanica, Barco, Dolby Digital si XPAN-D, garantand astfel calitatea.

Despre Movieplex Cinema:

Situat la etajul al doilea al complexului comercial Plaza Romania, Movieplex Cinema este unul dintre cele mai mari cinematografe din Balcani. Movieplex gazduieste 11 sali de cinema, pe doua niveluri, cu o capacitate totala de 2537 de locuri, dintre care 26 pentru persoane cu dizabilitati. Facilitatile Movieplex sunt construite pentru a oferi cel mai confortabil mod de a viziona un film, cu echipamente de ultima generatie de sunet si proiectie. Movieplex Cinema dispune de o sala speciala, cu facilitati de lux – Sala Lounge – cu 44 de locuri, unde se pot viziona filme noi si premiere. In cadrul acestei sali functioneaza si un un bar propriu si pune la dispozitia clientilor sai personal specializat pentru seri speciale de film.

Citeste si:  Folosirea mobilului la locul de munca

2 Comentarii
  1. Salutare..am fost si eu la film..e f misto.. merita toti banii…eu ma mai duc inca odata .. Ce sunt eu curios,daca stie cineva ce filme for mai aparea 3D ..la noi si cand.. CIAO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.