Fitele sunt contagioase

Daca va duceti cumva la un salon de frumusete, sacrificand pe altarul esteticii un procent semnificativ al veniturilor voastre, avand pretentia sa va simtiti rasfatate, si se intampla sa auziti ceva miorlaituri, sa nu credeti ca manichiurista si-a luat motanul la serviciu, neavand, sarmana, cu cine sa-l lase acasa.

Nu. Coleg de infurmusetare cu voi este motanul Marty, proslavita felina a Oanei Zavoranu. Cel putin asa pretind cei de la ziarul „Click”.

Citeste si:  Bucharest Rock Arena a fost amanat, AC/DC nu mai vine in Romania

Mata este mai rasfatata decat multe femei. Astfel, are o garderoba ultimul racnet, accesorii pe masura, ba chiar si un parfum special pentru motani.

Are si ambitii de a ajunge vedeta. Dupa ce a aparut in videoclipul Oanei, urmeaza sa aiba si un rol in serialul „Razbunarea Oanei”. S-ar putea sa ne rezerve surprize si sa fie mai talentat decat stapana. Nu se stie niciodata si nici prea greu nu ar fi.

Citeste si:  Horoscop 2019

La salon, este tuns, coafat. Unghiile ii sunt taiate si date cu lac, i se face si masaj. Pentru relaxare… deh, nimeni nu a spus ca viata de vedeta este usoara.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.