Frederic Beigbeder vine in Romania!

Noconformistul scriitor francez Frederic Beigbeder vine in Romania intre 20 si 22 august, la invitatia Gazetei Sporturilor si a Editurii Trei. Beigbeder va lansa in Romania doua din cele mai cunoscute carti ale sale, in editie de chiosc, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Este vorba despre Dragostea dureaza trei ani si 13,99 lei, care vor aparea cu ziarul de sport miercuri, 24 august, respectiv, miercuri, 31 august.

Cele doua carti fac parte din seria de sase bestseller-uri lansata de Gazeta Sporturilor si care mai cuprinde romanele altor doi autori francezi care au marcat literatura ultimilor ani: Pascal Bruckner („Luni de fiere” si Hotii de frumusete”) si Marc Levy („Si daca e adevarat…” si „In alta viata”).

Citeste si:  The Artist: o dragoste dubla

Cartile se gasesc la toate chioscurile de ziare din tara impreuna cu Gazeta Sporturilor, la un pret cu 60% mai mic decat cel obisnuit. Un volum si ziarul costa doar 13.99 lei.

Romanul Dragostea dureaza trei ani are o teza pe cat de simpla, pe atat de cinica: amorul are un timp de evolutie si disolutie inconturnabil. Trei ani. Satul pana la greata de Anne, splendida lui sotie, Marc Marronnier se indragosteste isteric de Alice cea cu picioare lungi. Divorteaza de Anne (cei trei ani de supravietuire a dragostei se scursesera) si reuseste, dupa teribile tribulatii, s-o divorteze si pe Alice. Cu care se casatoreste. Romanul uzeaza, ca si 13,99 lei, de acelasi cinism sulfuros, aplicat acum sentintelor despre iubire. Concluzia pulverizeaza asteptarile: barbatul, fiind structural poligam, este nevoit sa zappeze toate femeile pe care le intalneste.

Citeste si:  Fii un interlocutor eficient

Romanul lui Beigbeder, 13,99 lei, incepe abrupt: Totul este provizoriu: dragostea, arta, planeta Pamant, dumneavoastra, eu. Moartea este inevitabila, dar ia pe toata lumea prin surprindere.
Oamenii nu stiu ce vor pana nu li se propune acel lucru.
Sub semnul acesta sta 13,99 lei, una din cartile cele mai importante ale lui Frederic Beigbeder, unde autorul demonteaza, treptat si fara scrupule, fascinatia advertising-ului.

Citeste si:  Modalitatea de recompensa influenteaza motivatia

Frederic Beigbeder va avea o sesiune de autografe pentru editia de chiosc care se lanseaza impreuna cu Gazeta Sporturilor a cartii Dragostea dureaza trei ani sambata, ora 19:30 in La Muse Teatrul de pe Lipscani dupa spectacolul aniversar al piesei de teatru cu acelasi nume care va incepe la ora 18:00, spectacol al Companiei de Teatru D’AYA.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.